Pegasul face turul Romaniei

Pegasul, bicicleta mult ravnita din trecut, in prezent face turul Romaniei. Toate povestile de dragoste legate de baiatul sau fata de pe bicicleta  sunt reeditate.

Chiar daca ai trecut de prima tinerete poti revedea cu ochii mintii pedalatul nebun sa-ti prinzi din urma iubita suparacioasa si sa o rogi sa te ierte. Simti iar mirosul liliacului inflorit in timp ce mergi pe bicicleta si ravalele firbinti ale ploii de vara. Cate senzatii, Doamne, cate senzatii!

Iubiri, despartiri, impacarii, toane ale tineretii si bicicletele Pegas  martore tacute.

Poate ca daca ai mai avea o bicicleta, te-ai simti ca atunci. Stii ca ea are puteri magice si poate veni la tine? Plasezi comanda si apare la domiciliu, chiar daca ai fi la marginea tarii.

Dar fiind romaneasca, atat de rezistenta, de cocheta si de frumoasa, ajut-o sa faca turul Romaniei si sa ajunga si in orasul tau! Cum? Simplu. Detii un magazine sau un atelier de biciclete? Devino partener Pegas completand chestionarul de pe site si deschide-ti usile larg si bratele sa o primesti cu entuziasm. Bicicleta tineretii tale merita popularizata in intreaga tara.

Vei avea beneficii materiale si spirituale facand acest lucru, plus constiinta impacata ca ai facut ceea ce trebuia pentru un produs romanesc de calitate!

Parintii te vor binecuvanta ca le iei copiii din fata monitoarelor si ii scoti la aer curat, posesorii de Pegsa vor deveni prietenii tai fiindca le-ai vandut un produs asa de bun. Clientii vor intra si vor iesi non stop din magazinul tau, iar incasarile vor fi de ordinul miliardelor.

Stii, sunt atatea modele de biciclete Pegas: clasice si electrice, Cargo pentru bagaje, prezinta-le pe toate ca lumea sa vada cat de mult a evoluat bicicleta romaneasca!

Nu lasa sa dispara o lume, fiindca “dragi tovarasi” nu este bicicleta vinovata de vremurile tulburi si grele pe care le-am trait!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *