Tavane extensibile

Iti spun sincer ca lumea este intr-o continua miscare, pur si simplu totul se schimba si lucrurile evolueaza in bine cat vezi cu ochii. Acum ceva timp la munca ne-am trezit cu tavanul jos, pus si simplu au cazut placile care il formau si s-a stricat cu totul aspectul acelui birou. Initial credeam ca este de la curent, dar cu timpul am aflat ca lucrarea in sine lasa de dorit. Totusi azi vreau sa iti spun cum am dat peste tavane extesibile de calitate. Iti spun sincer ca nu stiam ca exista acest tip de tavane, dar fix din acest motiv cred ca lumea se schimba in bine.

Tot accidental am gasit si tavane extensibile luminoase si inainte sa te intrebi despre ce vorbesc iti voi arata un exemplu, apoi voi continau cu acest subiect.

Iti spun sincer ca acest tip de tavane se potrivesc perfect cu anumite tipuri de locuri, cum ar fi cluburile de noapte sau localurile sofisticate, punand un mare accent pe eleganta. Inca de la inceput pun accent pe eleganta, dand un alta aspect locatiei in sine.

Nu stiam ca exista astfel de tavane, dar se pare ca pana nu te lovesti de o problema nu stii ca exista astfel de solutii. Stiu ca vei spune ca un astfel de tavan nu se potriveste unui birou dar pur si simplu am ramas uimita ca exista o companie care sa aiba ca obiect de activitate tavane extensibile.

Acum ca stiu de existenta ei cu siguranta voi privi cu alti ochi cluburile si localurile care au fost amenajate cu astfel de tavane, pentru ca acum stiu cat de mult este de munca in spatele unui astfel de sistem de iluminat. Fiind unul sofisticat care schimba cu totul aspectul unei incaperi.

Nu stiu daca tu stiai deja acest tip de tavan, si daca stiai sa iti fie rusine ca nu mi-ai spus si mie. Iar daca nu stiai ma bucur ca am putut impartasi aceasta descoperire cu tine, pentru ca ce-i drept pentru mine este o adevarata descoperire, pe care ma bucur ca am facut-o.

Spune-mi tu stiai de existenta acestui tip de tavane?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *