Unghii cu gel sau oja semipermanenta

Sunt deja la moda, de ceva vreme, atat in afara tarii cat si in tara noastra. Eu ca si alte doamne si domnisoare am ales de foarte mult ori sa imi fac unghiile cu gel, pentru ca ideea de unghii aranjate timp indelungat ma atrage. Traim intr-o perioada in care totul este pus pe repede inainte, tocmai de aceea avand in permanenta lucruri de facut ajungi in stadiul in care timpul dedicat manichiurii tale sa dispara.

Aici intervina oja semipermanenta, ea are menirea de-ati face unghiile perfecte timp de doua saptamani sau chiar mai bine, in functie de cat de repede iti cresc unghiile. Iti spun sincer ca singura problema atunci cand iti faci unghiile cu oja semipermanenta sau cu gel, este modelul.

Pentru persoanele ce practica aceasta meserie, totul se rezuma la de unde pot cumpara achizitona produse de calitate la super preturi. Pun accent pe calitate, pentru ca asta inseamana treaba facut cu seriozitate si manichiura care dureaza. Pot spune ca am avut parte de amandoua, de unghii facute cu produse de proasta calitate, care nu au rezistat nici macar o zi, dar si unghii facute cu produse de foarte buna calitate care au rezistat aproape o luna.

In urma unei discutii avute cu manichiurista mea, mi-a spus ca ea cumpara oja semipermanenta de la Pro Cosmetic pentru ca aici a

gasit cele mai bune produse, la preturi umitoare. Mi-a spus ca a gasit site-ul accidental, pe cand cauta oja semipermanenta profesionala dar si dizolvant oja semipermanenta pret.

Iti spun sincer ca pana sa imi fac unghiile aici, nu stiam nimic despre oja permanenta si nici nu alfasem de Pro Cosmetic, dar uite ca ea sper deosebire de alte fete care fac unghii nu spun absolut nimic despre magazinele de unde achizitioneaza produsele pentru unghii.

Daca si tu cauti produse pentru manichiura, sau pur si simplu cauti oja semipermanenta, sau scrii pe internet oja semipermanenta pret vei gasi printre rezultate si Pro Cosmetic, locul unde toate produsele sunt de calitate superioara.

Desi nu ma pricep la facut unghii cu gel sau cu oja semipermanenta, aleg sa imi fac unghiile la o fata care foloseste produse bune dar si care lucreaza impecabil care reuseste de fiecare data sa realizeze cele mai uimitoare modele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *