Usi de interior de calitate superioasa

Uite ca a venit timpul sa iti povestesc despre isprava mea cu usa din copilarie. Imi aduc aminte perioada in care ma fugaream cu sora mea prin casa si ca nimic nu ne  statea in cale, pur si simplu nu tineam cont daca daramam ceva sau nu. Exact asa s-a intamplat si cu usa de la dormitor prin care am intrat.

Ciudat sa va zic ca doua fete pot strica atat de multe lucruri intr-o casa, dar noi pur si simplu cand ne puneam pe joaca nu mai tineam cont ca suntem in casa sau ca suntem afara. Asa a fost cand am intrat in usa si am spart geamul. Stiu ca suna dubios dar asa ne-am trezit cu o gaura generoasa in geam.

Recunosc ca tatal meu s-a suparat ca am spart geamul, dar cu timpul s-a amuzat si a trecut peste. Am trecut si noi peste dar ne-am si apucat de cautat usi interior pentru ca a venit timpul sa renovam si sa lasam micile boacane in urma. Am tot cautat diferite modele de usi si pana la urma m-am oprit la Kulttur, pentru ca aici am gasit modele interesante de usi, care o vor feri pe Maya de accidente, ce-i drept nu degeaba se spune ca aschia nu sare departe de trunchi, nu-i asa?

Hai sa iti arata un model de usa destul de interesanta, pe care recunosc ca as comandat-o pentru dormitorul meu.

Consider ca fiecare usa dintr-un apartament este speciala, pentru ca intr-un fel te invita in intimitatea unei persoane, pentru ca pur si simplu asta face, in spatele usii se ascund secretele unei persoane sau a unei familii.  Dar la fel de sigura sunt de faptul ca atat usile de interior cat si usile de exterior trebuiesc alese cu grija, pentru ca acestea vor fereca secretele tale si in acelasi timp vor fi acolo timp indelungat.

Aceste fiind spuse, nu stiu ce crezi tu despre cum ar trebui sa arate o usa de interior, dar eu stiu sigur ca mi-as dori ca toate sa fie la fel si sa toate la fel, pentru ca asa toate vor fi special alese si asa cum spuneam vor schimba cu totul aspectul locuintei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *