Apartamente cu trei camere în București

Dacă în momentul de față m-ai pune să aleg între viață la curte și viața într-un apartament la bloc, îți spun sincer că pur și simplu aș alege viața la curte. Totuși trebuie să recunosc că viața la bloc cât și cea la curte au anumite avantaje și dezavantaje, totul ține de ceea ce îți dorești tu cu adevărat.
Când aveam unsprezece ani, părinții mei mi-au spus că ne vom muta, pentru că au găsit un alt loc pentru noi. Nu locuiam cu chirie, ci aveam propriul nostru apartament în capitală.
M-am bucurat enorm, deși știam clar că voi fi nevoită să îmi fac prieteni noi, să încep școala într-un alt loc, unde nu cunoșteam pe nimeni, și lista poate continua, dar totuși…uite că am făcut-o și pe asta.

Recent am început să caut apartamente de 3 camere, pentru că ei bine…nu te gândi că mă voi muta de la curte la bloc, cu pentru că prietena mea cea mai bună se mută în București, și vrea să cumpere un apartament aici.

Nu știu să îți spun exact ce căuta, așa că am început să fac o listă cu rezultatele găsite, în urma căutării după apartamente 3 camere, apartamente București, apartamente 3 camere București, apartamente noi București. Îți spun sincer că un singur numitor comun am găsit, mai exact Nuscocitta.ro, fiind vorba de un complex rezidentail nou, acel tip de cartier nou, cu blocuri atent realizate, care practic te invită să te muți.

Cumva îți spun că mi-aș dori să locuiesc într-un astfel de complex rezidențial, pentru că știu deja că ai parte de câteva facilități. Cum ar fi loc de joacă pentru copii, parcare subterană dar și normală, și multe alte lucruri.

Recunosc că nu mă așteptam că prietenei mele îi vor plăcea aceste apartemente, pentru că deja știu cât sunt noi, realizate așa cum își dorește viitorul proprietar, și mai ales că le va primi la cheie. Tu ca și restul doritorilor vei putea să te muți când totul este gata. Îți
Îți spun sincer, că îmi plac aceste complexuri rezidențiale, mi se par destul de ok, mai ales că încep foarte mult să pară ca cele din afara țării. Dar totuși îmi susțin părerea, nu m-aș muta la bloc pentru că mie îmi place și prefer să locuiesc aici, chiar dacă asta înseamnă muncă zilnică în curte, pentru că doar așa totul v-a arăta impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.