Cate ceva despre Gabriel Comanescu

Iti spun sincer ca niciodata nu le vom stii pe toate, indiferent despre de domeniu vorbim, zilnic apar lucruri noi, care intr-un fel sau altul ajung la urechile noastre, prin diferite metode. Eu azi am auzit pentru prima data de Gabriel Comanescu, nu stiam ca exista un domn cu acest nume, dar acum dupa ce am aflat ma bucur din plin de aceste noi informatii.

Zilele trecute l-am auzit pe sotul meu vorbim despre GSP, iti spun sincer ca ma gandeam la o echipa de fotbal, fiind clar una din pasiunile sale, dar sper uimirea mea GSP vine de la Grup Servicii Petroliere. Nu mai stiu exact ce imi povestea, dar recunosc ca denumirea in sine mi-a dat de gandit, si asa am inceput sa caut pe google, ca doar aici cauta toata lumea cand are nevoie de diferite informatii. 

Cine este Gabriel Comanescu?

Asa am dat peste Gabriel Valentin Comanescu sau Gabriel Comanescu, care spre uimirea mea este proprietar Upetrom 1 Mai din anul 2001, presedinte CEO si presedinte al Grupului, Grup Servicii Petroliere din anul 2004, dar si proprietar al GSP Holding (fostul Grup Upetrom) din anul 2005.

Aceste date le-am gasit pe site-ul ce ii poarta numele, alaturi de alte detalii importante trecute in experienta sa profesionala. Recunosc ca mi se pare un domn destul de interesant, pentru ca daca pana in prezent ocupa functiile mai sus enumerate, este clar ca face o treaba buna.

Stim deja ca tot ce este util in tara noastra se dupa pe apa sambetei, dar daca acestea sunt administrate de persoane responsabile, capabile sa mentina pe linia de plutire societati care poate patronate de alte patronate de persoane ar fi ajuns la faliment.

Nu stiu daca are sens sa enumar ceea ce a trecut domnul Gabriel Comanescu in lista cu experiente profesionale, pentru ca sunt multe lucruri care mi se par mai importante, dar mai bine te las pe tine sa le vezi, si sa iti dai cu parerea despre aceste lucruri.

Te las, dar inainte de toate, spune-mi ce parere ai despre Gabriel Comanescu, pentru ca pe site-ul ce ii poarta numele vei gasi informatii pretioase despre ceea ce el poate sa faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.