Ce ar trebui sa stii despre candy bar-uri

In ultimul timp, candy bar-urile au devenit o alegere populara in materie de deserturi. Acesta este menit sa devina micul colt de rai, universul dulciurilor desavarsite. Orice invitat apreciaza acest festin culinar. Asadar, ai toate sansele sa faci o buna impresie in organizarea evenimentului daca alegi si un candy bar. Cand se doreste a fi de ales si de ce, descoperim astazi.

Despre candy bar, in detalii

Un candy bar se defineste ca fiind un loc special amenajat, de regula intr-un colt de sala. Acesta include dulciuri, bunatati de tip desert, diferite sortimente combinate. Poate include de asemenea si  fantana de ciocolata – asta in functie de optiunile propuse de cofetar cat si de preferintele celui care alege.

Bogatia de sortimente este un punct de atractie desigur. Este si de preferat sa alegeti diferite tipuri de deserturi, avand in vedere si varietatea de preferinte in randul celor care vor servi. In ideea de a multumi pe fiecare in parte, candy bar-ul este o alegere potrivita.

Candy bar-ul adapatat petrecerilor diverse

In functie de detaliile ce definesc un eveniment, vine si alegerea candy bar-ului. In multe din cofetariile din oras, precum si la Art Dessert, vei gasi optiunea de alegere a fiecarui tip de prajitura ce se va include sau ti se ofera deja optiuni selectate. Acestea se adapteaza ca si cantitate in functie de numarul de persoane ce, estimat, va participa la eveniment.

De regula vine decorat, astfel incat sa se potriveasca zonei, evenimentului, sa se incadreze in decorul acestuia si sa reprezinte tematica acestuia. Intreaga zona se va amenaja pana la cele mai mici detalii. Ba chiar se pot include si aranjamente din fructe; aparte de faptul ca si acestea sunt prezente in meniu, modul lor de prezentare trebuie sa fie si el un punct de atractie. Sculpturile in fructe sunt o idee in acest sens.

Cand alegi un candy bar

In ultimii ani, un candy bar a devenit o moda mai cu seama pentru evenimente precum nunti sau botezuri, de regula evenimente mai mari, speciale. Acestea sunt cazurile in care pretentii sunt mai ridicate, astfel ca se considera un candy bar solutia ideala de a combina in mod practic si estetic conceptele de desert cu ideea de a le prezenta intr-un mod deosebit. Nu este exclus ca si alte tipuri de evenimente sa fie ocazie prielnica pentru un candy bar – taiere de mot, aniversare de orice fel etc.

De asemenea, avantajul unui candy bar este legat de varietatea de sortimente si deci versatilitatea cu care puteti acoperi mai multe zone de preferinte. Nu va mai stresati cu pachetele de prajituri pentru a fi oferite fiecarui invitat ci permiteti flexibilitate si din acest punct de vedere – fiecare va servi dupa bunul plac, cand doreste, avand la dispozitie numeroasele tipologii expuse.

Cat despre preturi, exista costuri diferentiate in functie de cat de mare trebuie sa fie candy bar-ul. Sortimentele de prajituri au si ele un cuvant de spus. Puteti cauta si online, spre exemplu la Art Dessert, puteti intreba direct in locatii specifice despre un candy bar Bucuresti  sau oriunde se doreste a fi realizat. Preturile va sunt exprimate imediat, pentru ca pachetele de acest gen sunt tot mai cerute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *