Ce ne-am face fara MP IFMA?

Stiu sigur ca deja te uiti stramb la titlul acestui articol si ca nu stii despre ce anume vorbesc, dar promit ca de-a lungul acestor randuri te voi dumeri. Spune-mi te rog locuiesti la bloc? Ei bine iti spun ca eu in copilarie am locuiesc pana la varsta de unsprezece am locuit la bloc. Eram copilul slab care urca si cobora opt etaje de cateva ori pe zi.

Ei bine, urcam aceste etaja pentru ca nu ma ducea liftul, da…ciudat sa iti aduci aminte cum in copilarie erai nevoita sa o strig pe mama sa aceasta sa mearga sa cheme liftul. Sunt sigura ca te-ai prins ca numitorul comun al acestui articol este liftul, sau ascensorul, pentru ca fix cu asta se ocupa MP Ifma.

Este o companie cu sedii in zece orase din tara, care nu fac altceva decat sa iti usureze tie si altor persoane viata. Se stie ca am devenit comozi si apeleam din ce in ce mai des la scarile rulante in defavoarea celor normale, sau la ascensoare atunci cand cladirea in cauza este dotata cu un astfel de beneficiu. Ii spun asa pentru ca eu una asa il vad, un beneficiu pentru noi, cei grabiti care lasam comoditatea sa puna stapanire tot mai mult pe viata noastra.

MPifma.ro este site-ul de unde poti afla multe informati despre aceasta companie, dar si orasele in care aceasta are sedii. Eu am de ei in momentul in care am cautat ascensoare pe internet, stiu sigur ca deja ai inteles ca atunci cand am nevoie de o informatie apelez la motoarele de cantare.

Mi-a atras atentia MP ifma si pentru ca sunt o persoana curioasa, am decis sa dau frau liber acestei curiozitati si sa vad ce gasesc pe site-ul ce ii poarta numele.

Nu stiu cum ai copilarit tu, dar eu pana la unsprezece ani asa cum iti spuneam eram atat de slaba incat liftul nu ma simtea, asa ca atunci cand aveam apa, cine stie ce jucarie, sau o patura pe care sa ma pot juca, stricam cat ma tineau plamanii ca mama la randul ei sa mi le arunce de la balcon.

S-au dus vremurile acelea, si iti spun sincer ca acum imi amintescu cu mare drag de ele, chiar daca in aceea perioada liftul nu m-a simtea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *