De unde poti achizitiona rucsacuri barbati? 

Ziua lui se aproprie cu pasi repezi, asa ca este timpul sa caut cadoul perfect pentru sotul meu. Nu stiu cum sunteti voi dar eu una am o mare bataie de cap cu alegerea cadoului potrivit pentru el, mai ales ca inca de la inceput am avut cateva alegeri mai putin potrivite. Dar anul acesta mi-am propus sa il suprind..asa ca am inceput cautarea din timp, si in prezent ma uit dupa ruscacuri barbati, pentru ca stiu sigur ca asta isi doreste.

De unde poti achizitiona rucsacuri barbati?

Desi inca nu stiu ce model sa aleg, recunosc ca am gasit cateva pe Adona.ro care m-au facut sa le pun in cosul de cumparaturi, acum trebuie doar sa ma decid pe care sa-l aleg. Iti voi arat care imi place mai mult, si apoi voi continua cu motivele pentru care aleg acest model.

In primul rand este vorba de culoare, lucrand intr-un mediu mai putin curat, acest rucsac are culoare perfect pentru ce are el nevoie. Pe langa acest motiv, pot adauga faptul ca are trei compartimente, destul de incapatoare in care isi vor gasi locul perfect echipamentul de lucru dar si alte lucruri necesare lui.

Nu stiu care sunt criteriile tale, dar eu atunci cand caut rucsac barbati, ma uit dupa culoare si dupa cat de incapator este, pentru ca ce-i drept asta ma intereseaza. Nu ii pot achizitionez un rucsac deschis la culoare, pentru ca asta ar insemna sa il spal saptamanal, si nu ca ar fi asta problema, dar stiu cat de mult conteaza pentru el ca la fiecare tura de lucru sa aiba tot ce ii trebuie in rucsac, asa ca de fiecare data cand aleg sa achitionez ceva pentru el, trebuie sa iau in calcul cateva aspecte.

In concluzie nu stiu ce model de rucsac sa ii cumpar sotului meu cu ocazia zilei de nastere, dar recunosc ca nu ma asteptam ca dupa o simpla cautare dupa rucsacuri barbati sau rucsac barbati voi ajunge sa vizitezi adona.ro si sa gasesc pe langa genti fabuloase o multime de alte produse pentru domni.

Spune-mi te rog ce parere ai despre rucsacul de mai sus, mie una imi place si desi este barbatesc l-as purta cu drag.

11 comentarii la „De unde poti achizitiona rucsacuri barbati? 

  1. Nu ma prea pricep la rucsacuri barbati si as vrea sa fac unul cadou prietenului meu, ma buucur ca ai scris articolul, avea nevoie de putina inpiratie

  2. Au cateva modele foarte frumose, acum au si cabluri USB incorporate. Foarte util, iubitul meu e indragostit iremediabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *