Lenjerii de pat din bumbac 100%

Iti spun sincer ca piata noastra a fost invadata de produse care promit multe, dar nu fac decat o mica parte din ceea ce promit. Azi vreau sa vorbim despre lenjeriile de pat din bumbac 100%, pentru ca de ceva vreme incoace, doar acest tip de lenjerie caut. Nu am devenit mai sclifosita, ci pur si simplu am inteles ca acestea sunt de calitate superioara, si pur si simplu sunt ceea ce imi doresc pentru familia mea.

Voi spune de la bun inceput ca am avut ocazia sa folosesc si lenjerii de pat care nu erau din bumbac, si spre dezamagirea mea, desi erau foarte frumoase, cu timpul acest aspect a pierit, si au devenit imposibil de utilizat. Recent am descoperit pe internet un magazin online, care pune accent pe lenjeriile din bumbac 100%. Le-am gasit in urma unei cautari simple, ma uitam dupa lenjerii de pat produse in Romania. Trebuie sa recunosc ca stiam deja ca sunt cateva magazine care vand lenjerii de pat din bumbac 100%, dar nu stiam ca exista un loc care pune in valoare productia romaneasca, pentru ca deja se stie ca ceea ce este produs la noi in tara este de calitate.

Lenjeriile sunt din bumbac 100% neted, nesatinat, produse in Romania, in atelierul propriu. Pot face orice dimensiuni pe comanda, iar un mare avantaj sunt cearceafurile de pat facute cu elastic in functie de dimensiunile saltelei. Mai vreau sa iti spun ca lenjeriile de pat sunt croite de ei, ceea ce garanteaza calitatea lor.

Recent am achizitionat o lenjerie de aici, si mi s-a parut uimitor faptul ca in colet am primit si cateva instructiuni, detalii care ma vor ajuta sa lungesc durata de viata a lenjeriei cumparate de pe site.

 

Deja ti-am prezentat-o pe instagram, si vreau sa iti spun ca o ador. Am urmat instructiunile primite si acum ma pot lauda cu o lenjerie din bumbac 100% produsa in Romania, ceea ce mi se pare uimitor, pentru ca pur si simplu m-a facut sa inteleg ca produsele realizate la noi in tara, sunt de calitate superioara si sunt realizate cu multa atentie si suflet.

Asa cum spune sloganul lor ” Livram Bucurie cu o lenjerie!”

Nu mai sta pe ganduri, daca si tu doresti lenjerii de pat produse in Romania, te invit pe fionna.ro, locul unde magia are loc, locul in care calitatea si maiestria lor isi pune amprenta pe fiecare produs realizat.

11 comentarii la „Lenjerii de pat din bumbac 100%

  1. Vaai, cat este de draguta lenjeria! Si eu am avut acum mult timp ceva asemanator, insa se decolorase la spalat. Chiar m-ar tenta una la fel cum ai tu, iar daca este si din bumbac este perfect! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *