Ootd- Bluza office cu dantela

Locurile de munca avute pana in prezent nu impuneau o tinua anume, puteai purta fara teamaca  adidasi sau pantofi daca asta aveti chef, indiferent de ziua din calendar. Spun asta ca stiu sigur ca sunt companii care au friday casual, si in restul saptamanii trebuie sa te imbraci office.

Acum sunt in cautare de altceva, pentru ca vreau altceva pentru mine, pare ciudat dar cumva destinul tine cu mine si subconstientul la fel, pentru ca in ultima perioada doar bluze office am ales si  mi-am comandat. In aceeasi categorie se incadreaza si bluza ce urmeaza sa ti-o prezint.

Bluza – Rosegal.com

Geanta – Rosegal.com

Bluza si geanta le-am achizitionat de pe Rosegal, fiind unul dintre site-urile mele preferate. Bluza este realizata dintr-un material destul de ok, se comporta bine la spalat. Imi place enorm partea din dantela, fiind una de calitate.

Gentuta este destul de mititica, dar chiar si asa este perfecta pentru orice ocazie, mai ales atunci ca trebuie sa iei cu tine doar telefonul si portofelul.

Ambele produse le-am ales cu termen de livrare trei zile, si drept sa iti spun voi incerca mereu sa tin cont de asta.

Cod surpriza : RGEN

Spune-mi ce parere ai despre produsele alese de mine?

 

5 comentarii la „Ootd- Bluza office cu dantela

    1. Da, m-am pacalit de vreo cateva ori, si am decis ca mai bine le modific acasa decat sa ajunga sa stea in dulap pentru ca nu imi sunt bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *