Pariuri şi ponturi pariuri

Până să îl cunosc pe soțul meu habar nu aveam că poți câștiga bani din pariuri online. Recunosc că nu știam de existența caselor de pariuri sportive, dar uite că astrele s-au aliniat în așa fel încât eu am aflat și am beneficiat de pe urma lor. Spun asta pentru că de cele mai multe ori soțul meu a câștigat la pariuri online și, spre uimirea mea, chiar are noroc.

Cel puțin asta credeam până acum ceva timp, când am descoperit în istoricul motorului de căutare ponturi pariuri, aici recunosc că m-am blocat, pentru că nu știam că sunt site-uri specializate în acest domeniu. Dubios mi s-a părut când telefonul soțului a început să beep-ie din senin.  Era o aplicație, gen messenger în care se discută despre ce meciuri sunt și care sunt cotele acestora.

Oficial…sunt în urmă rău cu noutățile, dar pentru că acum știu că există pariuri online, vreau să te pun și pe tine la curent cu noutățile, astfel nu vei păți ca mine, vei știi că s-au creat site-uri speciale de pariuri, menite să te ajute să câștigi.

Unde poți afla cele mai noi ponturi pariuri online? 

Așa cum spuneam, eu nu știu mare lucru despre asta, nu știu ce înseamnă x pauză x final, sau ceva de genu, pentru că soțul meu de fiecare data când își face un bilet, recunosc că mereu încerca să îmi explice ce înseamnă…dar îmi intră pe o ureche și iese pe cealaltă, le zic eu termeni tehnici și nu vreau să îmi bat capul cu pariuri online.

Beturi.ro este site-ul ideal pentru mine, pentru că aici găsesc ceea ce am nevoie să știu despre casele de pariuri, în special despre cele mutate și în mediul online. Consider că este un aspect destul de important, pentru că am devenit din ce în ce mai comozi, și faptul că putem paria din confortul căminului nostru, este un mare plus.

Contează foarte mult că acele case de pariuri care s-au mutat în mediul online să îți ofere siguranța, pentru că sunt sigură că știi scandalul provocat de acest subiect în trecut, nu? Deși nu joc la pariuri, mereu merg cu soțul meu când își pune bilete, la fiecare bilet îmi explică pe ce pariază. Mai nou a descoperit că poate paria de pe telefon și prin urmare nu mai merge la o casă de pariuri să pună bilet, ci și-l face online, pune suma dorită pe bilet și gata, în cazul în care câștigă merge cu codul primit la casă de pariuri și ridică câștigul.

Îți spun sincer că mi se pare genial, dar și mai ok mi se pare faptul că beturi.ro este un site unde poți găsi ponturi pariuri menite să te ajute să câștigi. Fie că ești un împătimit al pariurilor sportive, sau un necunoscător că mine, beturi.ro este site-ul potrivit pentru noi, el ne spune exact ce trebuie să facem să avem succes în acest domeniu.

Spune-mi te rog, ție îți place să pariezi? Ai renunța la mersul la casele de pariuri pentru cele din mediul online?

 

9 comentarii la „Pariuri şi ponturi pariuri

  1. Nu stiu daca m-as pricepe, presupun ca trebuie sa ai si ceva cunostinte pentru ce pariezi.Si cum sunt paralela cu stirile sportive, poate, numai sa ma loveasca norocul incepatorului( ca sa nu zic al prostului 😀 )

  2. Intr-un timp eram fascinata de pariuri. Aceasta pasiune mi-a fost insuflata de la sotul meu care paria in case de pariuri, dar si online. Acum nu mai pariaza si ma bucur totusi ca si-a mai domolit aceasta pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *