Patuturi bebe – trei criterii pe baza carora alegem patutul perfect

Atunci cand primesti minunata veste ca pe lume v-a veni un bebelus, este imposibil sa nu te bucuri. Exact asa am patit si eu cand sora mea mi-a spus sa familia noastra se mareste, ca ii va face Adinei o surioasa sau un fratior. Ei bine timpul a trecut si pe lume a venit Ian Maria, o minunatie de fetita, care a intregit familia ei. Totusi articolul de azi nu este despre micuta Ian vreau sa vorbim, si despre patuturi bebe, si care sunt criteriile voastre in alegerea unui patut.

Top trei criterii dupa care ne ghidam cand alegem un patut pentru bebelusi?

  • Material

Il pun pe asta pe primul plan, pentru ca eu dupa asta m-am ghidat atunci cand am achizitionat patutul Mayei. Inca de la bun inceput am hotarat ca acesta sa fie din lemn, stiind din surse sigure ca aceasta este mult mai rezistent decat celelalte. Recunosc ca inca de la inceput am auzit discutii legate de asta, cum ca s-ar putea rani singura, dar iti zic sincer ca pentru asta sunt aparatorile lui. Aparatori confectionate dintr-un material textil, perfecte pentru a ferii pitica de accidente.

  • 2. Pret

Aceasta este punctul doi, pentru ca se stie deja ca nu toata lumea isi permite achizitionarea unui patut exagerat de scump, mai ales daca ne bazam pe superstitii si nu achizitionam nimic pana cand piticul vine pe lume. Stii deja aceasta supersitite, si multe proaspete mamici se ghideaza dupa acestea. Eu una nu am facut asta, si am cumparat patutul cu mult inainte sa vina Maya, l-am achizitionat la mana a doua si iti spun sincer ca mi se pare ce-a mai buna investitie facuta vreodata.

  • 3. Aspect

Pentru mine acest este mai putin important, pentru ca nu am nevoie de un patut care arata uimitor daca aceasta este la un suparpret sau incomod si greu de manevrat. Tocmai de aceea l-am pus ultimul, pentru ca eu una am nevoie de un patut pe care sa ma pot baza, care sa aiba o saltea comoda si confortabila, dar si care sa poate fi mutat ori de cate ori am nevoie.

Dupa ce i-am prezentat cele trei aspecte surori mele, ne-am apucat sa cautam patuturi bebe pe internet, pentru ca iti spun sincer aceasta varianta mi se pare ce-a mai la indemana, mai ales atunci cand vorbim de o proaspata mamica, caruia ii este practic imposibil sa umble in lung si-n lat prin magazine.

Nu stiu sigur cum alegi tu patutul perfect pentru belelusul tau, dar iti spun sincer ca eu una ma bucur ca am ales un patut de lemn, pentru ca este un patut pe care ma pot baza, si pe care dupa ce Maya nu-l va mai folosi, il voi putea da altui pitic, asa nu va ajunge suport de haine sau jucarii in casa, ci un alt sufletel minunat se va odihni si se va juca in el.

Nu o mai lungesc, pentru ca nu mai are sens, te rog spune-mi tu cum alegi patutul bebelusului tau, pe ce criterii mergi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *