Tipuri de jocuri ca la aparate

În momentul de față, cu toții știți că jocurile de cazino se pot regăsi atât în mediul offline, în locațiile special amenajate numite cazinouri sau în barurile care dețin astfel de aparate, cât și în mediul online sub denumirea de jocuri ca la aparate.

Din fericire pentru pasionații de jocuri ca la aparate, acestea cuprind o gamă foarte variată, astfel încât toți jucătorii, fie experimentați, fie începători, să se bucure la maxim de ele. În continuare, ți-am pregătit un top cu cele mai cunsocute și îndrăgite jocuri cu aparate.

  1. Aparatele cu 3 role

Jocurile ca la aparate  cu 3 role  se bazează pe jocurile clasice și originale de mașini de fructe găsite în cazinouri și pub-uri din întreaga lume. Acestea reprezintă cea mai simplă formă de jocuri ca la aparate și sunt ușor de înțeles și, prin urmare, oferă o introducere simplă și blândă în lumea sloturilor online pentru jucătorii noi. Cu toate acestea,  unii jucători consideră că aparatele cu 3 role nu se pot compara cu strălucirea pe care noile aparate le prezintă. Dar acest lucru este valabil doar pentru cei care au descoperit deja noile tipuri de jocuri și nu vor să se mai întoarcă la varianta clasică de jocuri cu aparate.

Într-adevăr, este ușor să vezi puterea aparetelor cu 5 role, mai ales din punct de vedere al aspectului și al animației, dar mulți jucători uită că jocurile ca la aparate clasice cu 3 role oferă un design diferit și pot oferi victorii substanțiale. Ceea ce este important să înțelegi în legătură cu aparatele clasice de 3 role este acela că acestea au un număr redus de simboluri și, ca atare, aceste simboluri tind să ofere plăți mai mari atunci când apar pe o linie de plată. Un alt factor care contribuie la creșterea oportunităților câștigătoare este că mulți vor include multiplicatori și simboluri wild, iar în multe cazuri, cele wild vor acționa ca ambele.

  1. Aparatele cu 5 role

Această variantă este mult mai complexă decât varianta standard cu 3 role, motiv pentru care necesită o abordare diferită în ceea ce privește rulajul și strategia de joc.

Există mai multe avantaje ale aparatelor cu 5 role pe care le voi prezenta în continuare.  Pentru început, acest tip de jocuri ca la aparate este proiectat  cu un număr crescut de linii de plată și simboluri ce includ caracteristici adăugate, atât pe role, cât și ca jocuri bonus. Aici intră în vigoare puterea aparatului cu 5 role, deoarece nu numai că va oferi un volum sporit de câștiguri, dar, atunci când influențezi caracteristicile adăugate, cum ar fi simbolurile wild, si jocurile bonus, câștigurile potențiale pot fi uimitoare.

 

  1. Aparatele video

Jocurile cu aparate de tip video sunt unele dintre cele mai frecvente și mai populare jocuri de casino online. Au un design foarte atractiv pentru jucători și grafica lor are, de cele mai multe ori 5 role, dar poate ajunge și la 9 role.

  1. Aparatele cu bonus

Sunt aparate video ce includ un joc bonus sau o caracteristică specifică. Bonusul se activează atunci când pe mai multe role apar trei sau mai multe simboluri Bonus. Avantajul acestui tip de joc este că, de cele mai multe ori, bonusul aduce rotiri gratuite.

  1. Aparatele Multi Spin

Această categorie de jocuri ca la aparate se diferențiază net de toate celelalte, deoarece poți juca mai multe jocuri în același timp, fiind, de regulă, aparate cu 3 role. Adună-ți prietenii și profitați împreună!

  1. Jackpoturile progresive

Acestea sunt jocuri cu aparate foarte populare în rândul jucătorilor, iar cel mai mare avantaj este că au jackpoturi incredibil de mari și pot transforma orice jucător într-un om bogat.  Un jackpot progresiv tipic poate ajunge la milioane, dar nu toate sloturile progresive tind să aibă jackpoturi atât de mari.

Principiul general este de obicei următorul: un număr de sloturi progresive sunt legate între ele pentru a forma o rețea și toate sloturile progresive din acea rețea contribuie la suma jackpot-ului progresiv, care se ridică cu fiecare pariu făcut. Suma jackpotului se formează prin a lua o mică parte din toate pariurile făcute în sloturile progresive, iar această sumă de jackpot poate crește până la un număr nelimitat. Aceasta înseamnă că,  atâta timp cât jucătorii fac pariuri, jackpot-ul va crește până când un jucător norocos îl va câștiga. Dacă preferi jocuri ca la aparate care să-ți aducă câștiguri substanțiale, atunci jackpoturile progresive sunt alegerea potrivită pentru tine!

  1. Aparatele cu fructe

După cum au și denumirea, aceste jocuri au drept simboluri diverse fructe și se bazează doar pe funcția Spin, ceea ce înseamnă că sunt jocuri foarte simple, putând fi jucate fără probleme și de începători. Important este că aparatele cu fructe online au câștiguri mult mai mari decât cele din locațiile fizice.

Te-ai decis ce tip de joc ți se potrivește? Atunci intră pe site-uri cu jocuri cu aparate și prinde cele mai atrăgătoare bonusuri!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.