Wishlist gamiss.com

Acum ceva timp ti-am aratat ce produse mi-am achizitionat de pe gamiss.com, asa ca a venit timpul pentru o noua comanda, deci…un nou wishlist. Nu are sens sa o lungesc, pentru ca vreau sa iti arat ce mi-am ales, dar si pentru ca am o supriza pentru tine.

Hai sa incepem, ok?

Aceasta bluza minunata m-a fermecat, imi place foarte mult, dar nu mi-am comandat-o. Pentru ca nu se va livra in trei zile de la plasarea comenzii, ci in 5-10, si cum nu prea am rabdare…am ales alta in loc.

Bluza poate parea putin  banala, dar mie imi place foarte mult. Un alt produs ales este o gecuta pentru Maya. Imi plac site-urile care au si hainute pentru copii.

Un alt produs ales, este un colier, consider ca se potriveste perfect cu perioada ce urmeaza, si pretul acestuia m-am cucerit.

Doar doua din aceste produse se regasesc in cosul meu de cumparaturi, asa cum spuneam bluza imi place, dar nu se livreaza in timpul dorit. Mai sus ti-am spus ca am o supriza pentru tine, ei bine am un cod de reducere, GamissXie10, cu acest cod vei beneficia de reducere pe site-ul Gamiss.com.

Promit sa revin cu poze detaliate cu produsele primite si cu impresii despre fiecare in parte. Pana atunci te invit pe site sa imi spui ce produs iti place si daca iti plac produsele alese de mine.

7 comentarii la „Wishlist gamiss.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *