Wishlist rosegal.com – toamna

Rosegal.com un alt site care mi-a intrat la suflet, pentru ca drept sa iti spun si de aici mi-am comandat cateva produse uimitoare. Produse pe care ti le-am prezentat in trecut, acum in schimb vreau sa realizez un nou wishlist, unul de toamna, pentru ca…ei bine toamna isi intra in drepturi.

Cumva ispita ma pune sa aleg o pereche de incaltari, desi mi-am mai comandat o pereche de sandale, care nu au ajuns….ei bine tot dupa o pereche de ghetute. Asa ca hai sa iti arat despre ce vorbesc.

Iti spun sincer ce acesti pantofi sau ghetute mi se pare super, par comozi, si destul de eleganti. In conditiile in care eu nu pot merge cu pantofi stiletto acestia mi se par perfecti.

Aceasta bluza, spune elegant, pur si simplu cumva mi s-a pus pata sa imi schimb garderoba, si sa incept sa port haine mult mai elegante. Ultimul produs ales este un set de accesorii, compus din cercei si colier.

Acestea fiind spuse, iti las aici un cod supriza pentru tine, cu ajutorul lui vei beneficia de reducere pe rosegal.comRosegalxie.

Nu mai sta pe ganduri si hai sa imi spui ce produse preferi de pe rosegal.com, eu pe langa acestea cred ca voi mai comanda ceva, sigur voi gasi si alte produse uimitoare pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *