3 modele extravagante de incaltaminte, care te vor scoate definitiv din anonimat

Odata cu aparitia sezonului rece, parca tot in jurul nostru incepe sa devina gri, mohorat, chiar si hainele oamenilor de pe strada. Usor usor parca totul incepe sa se cufunde intr-un fel de atmosfera apasatoare, depresiva, parca scoasa fix din poemele lui George Bacovia. Dar noi nu putem permite acest lucru, pentru ca asta ne poate afecta intreaga productivitate, precum si stare de spirit. Nu putem si nici nu ne permitem sa fim niste „zombie” pe strada.

Ce ar putea fi mai indicat in acest moment decat achizitionarea unor produse de incaltaminte din piele? Nu numai ca ne vor da o stare superioara de confort datorita calitatii ireprosabile, dar in acelasi timp ne vor scoate si din anonimat prin frumusetea lor extravaganta, care trebuie sa ne elibereze monotonia parca impusa de acest sezon.

Cei de la Anna Cori s-au gandit cum sa ne faca viata mai frumoasa noua, femeilor, si au creat tot felul de perechi de incaltaminte care mai de care mai iesite din comun, parca anume pentru a face in ciuda timpului tot mai uracios de afara. Dintre toate acestea, am ales 4 dintre ele, care credem noi, ilustreaza extravaganta, dar in acelasi timp si bunul gust dat de rafinamentul alegerilor.

  1. Pantofi cu print floral, din catifea

Cand tot ce tine de vegetatie incepe usor usor sa dispara din jurul nostru si lasa loc doar frunzelor cazute, e un act de curaj sa pasesti in fata cu unul dintre cele mai atipice modele, plin de flori si cu o culoare care iti capteaza privirea. Nu numai ca veti da culoare intregii tinute, dar atat timp cat purtati asemenea pantofi nici nu mai conteaza de fapt ce haine aveti. Pantofii fac absolut totul, sunt senzationali si emana o nota de feminitate aparte.

 

  1. Pantofi sport, din catifea

Cine zicea ca nu poti fi incaltata cu pantofi tip sport, dar in acelasi timp si eleganta? Daca a zis cineva asta, inseamna ca nu stia ce vorbeste cu adevarat sau ca nu a vazut minunatia asta de pantofi. Pot fi purtati cu absolut orice, si garantat, vor crea un look primavaratic, care parca iti va aminti in mod repetat de festivalurile de muzica din vara, in care singura ta grija era sa fii cat mai fericita si sa ii molipsesti si pe cei din jurul tau.

 

  1. Botine bordo din piele

Cand vine vorba de incaltaminte din piele, pentru cele mai multe dintre noi alte culori decat negru sau maro reprezinta o adevarata provocare, un test de curaj. E nevoie de multa grija pentru a reusi sa asortezi cu succes aceste botine la o tinuta, fara a parea una incarcata, dar nici monocroma. Ce mai astepti? Ofera-ti singura provocari vestimentare si iesi din zona de confort, in care te-ai blocat singura.

Trei este un numar cu noroc, daca stam sa ne gandim. Consider ca o femeie nu are nevoie de sute de perechi de incaltaminte de proasta calitate, cand poate oricand sa aiba trei exemplare de incaltaminte de piele, de buna calitate, care sa poata substitui cu usurinta cele cateva sute. Calitatea se vede de la un 1 km, la fel si bunul gust. Iar extravaganta este un act de curaj, care denota o personalitate puternic, curajoasa si creativa. Lasati-va in voia acestui impuls si dati-i frau liber!

2 comentarii la „3 modele extravagante de incaltaminte, care te vor scoate definitiv din anonimat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *