Acum poti scapa de durerea in gat

Durerei in gat nu-ti da pace? Este ceva normal daca luam in calcul ca afara este destul de frig si ca vremea este destul de schimbatoare. Iti spun sincer ca eu cred ca aceasta este principalul factor cand vine vorba de raceli, dureri in gat. Cred ca organismul nostru nu reuseste sa faca trecerea de la frig la cald asa cum trebuie si din acest motiv la prima schimbare de temperatura apar si primele raceli.

Iti spun sincer ca sotul meu e campion la asta, pentru ca nici nu au scazut gradele in termomentru ca s-a si pricopsit cu durerea de gat sau de urechi. Aceastea fiind punctele lui sensibile. Recunosc ca pana la el nu stiam nimic despre asta, nu credeam ca pot exista persoane care sunt atata de afectate de aceste schimbari de temperatura.

Totusi recunosc ca de aproape zece ani caut remediul perfect pentru el, si abia acum l-am gasit, pentru ca abia acum am auzit de farmaciata.ro. Am dat de aceasta farmacie online cand ma uitam dupa ce semnaleaza durerile in gat, ma gandeam ca as putea sa-i explic sotului pentru a putea preveni aceste durere in gat.

Poate vei spune ca sunt doar niste dureri care trec cu cateva medicamente, asa as fi spus si eu pana sa-l cunosc pe el, pentru ca pana la el nu stiam cat de grav se pot inflama amigdalele. Mergand cu el la doctor am auzit ca le are foarte sensibile, si ca trebuie sa aiba mereu grija de el, pentru ca in permanenta va avea probleme cu gatul daca nu se protejeaza.

Stiam ca te poti opera, si ca iti poti scoate amigdalele, dar iti spun sincer ca pana la medicul care l-a consultat pe sotul meu nu am auzit vreunul sa recomande aceasta operatie, pentru ca lui asta i-a fost recomandat, sau mai bine spus, i-sa spus ca daca nu are grija de el, si nu se protejeaza va ajunge la operatie.

Ma bucur ca am gasit farmaciata.ro pentru ca acum sotul meu poate avea grija de el si poate scapa cu usurinta de dureri in gat si ma bucur enorm, pentru ca stiu cat sunt de dureroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.