Asteapta-mi aici si nu plange! Voi veni inapoi.

Si masinile pot fi tare incapatanate si simandicoase. Ai avut vreodata o iubita careia nu ii intrai in voie? La fel este si masina scumpa, sigura pe ea. Daca ii dai combustibil cu o scamuta mica, mica in el tuseste, scoate fum, se opreste in mijlocul drumului si nu vrea in ruptul capului sa mai porneasca.
Masina fandosita, ce sa mai! I-a intrat in cap ca este scumpa si ca nu poti trai fara ea. Ea este frumoasa si daca vrei sa o ai, trebuie sa o lasi la loc sigur, destul ca ti-o fura din priviri toti barbatii innebuniti dupa motoare. Imaginea ei aroganta inflacareaza erotismul barbatilor. Se si vad cu mana pe volanul ei, stapanindu-I caii naravasi, dar asta nu trebuie sa se intample! Se spune ca “Nevasta si masina nu se imprumuta niciodata!”, iar eu subscriu. In plus, cum sa las eu masinuta mea care se rasfata in garaj si doarme sub cheie in orice parcare care devine pustie la miezul noptii?
Merg cu masina mea fitoasa catre aeroport si ii spun ca plec in delegatie la Roma, dar peste 10 zile voi fi inapoi. Pe cat este de scumpa si frumoasa, pe atat este de inteligenta, asa ca ma astept sa se opreasca in drum si sa-mi spuna:
-Eu nu ma misc de-aici, daca nu-mi spui unde ma lasi? Cine va avea grija de mine?
Asa ca vorbesc cu masina in timp ce inghitim impreuna kilometrii de autostrada.
parcare pe termen lung aeroport draga mea! Aici este locul potrivit ca tu sa fii in siguranta, iar eu sa pot dormi linistit. Nimeni nu trebuie sa te atinga cat eu voi lipsi, de aceea am ales acesta parcare ultrasecurizata pentru printese ca tine. Ce conditii ai aici? Asculta:
-loc ingradit in care nu intra oricine si din care nu poti iesi cu ceea ce nu este al tau
-camere de luat vederi peste tot ca frumusetea ta sa fie tinuta sub observatie
-agenti de paza bine pregatiti.
Uneori, o masina mi se pare la fel de neajutorata ca un copil. Depinde de tine, dar si tu depinzi de ea, de aceea trebuie sa-i spui tot ce ai de gand cu ea si sa o rogi sa nu planga cat vei lipsi de langa ea.
Si-acum despre mine. Mi-am pus masina in ordine de la domiciliu solicitand parcare pe termen lung.
Oferta a fost senzationala. La telefon i-am rugat sa-mi spuna cum voi putea ajunge la terminal, iar reprezentantii firmei Airoport-parking.ro mi-au spus ca ei trateaza regeste si masinile, dar si pe posesorii acestora. Au pregatite pentru noi microbuze curate, verificate tehnic, cu climatizare, care ne vor duce la timp sa nu pierdem avionul, dar nici sa nu ne plictisim asteptand.
Plec linistit stiind ca totul este aranjat, iar oricand as sosi, ei ma asteapta sa ma preia de la scara avionului si sa ma duca la masina mea cu bagaje cu tot.
Me simt un emir rasfatat de cei care au grija de masina mea fitoasa, cat lipsesc.

Un comentariu la „Asteapta-mi aici si nu plange! Voi veni inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *