Bijuteriile iernii

Un manunchi de raze cazute pe o bucata de gheata genereaza diamantele multicolore ale luminii ce se rasfrange in jur. Imaginile devin bijuterii, gandurile sensibile vibreaza, inima deschisa si calda capabila sa primeasca ofranda dragostei adevarate. Iarna se simte cel mai dorul de pereche fiindca omul se simte cel mai singur de sarbatori! Este o pedeapsa divina sa iei cina singur, sa nu aiba cine sa te inveleasca, sa nu-ti spuna nimeni: “La multi ani!” si sa nu ai pentru cine pune un cadou sub brad.
Poate ca platesti tribut indiferentei. Cineva te-a divinizat mult, iar tu i-ai frant inima. Si totusi, cel fara de pereche va fi condus pas cu pas sa-si gaseasca marea iubire de catre bijuterii pietre semipretioase.
Ai o printesa de gheata care iti chinuie inima si din cauza ei nu ai ochi pentru o alta fata? Stiu cum este, crede-ma! Desi rasuflarea ei te ingheata, ea pare atat de departe, incat crezi ca iti va fi inaccesibila toata viata si toata moartea. Eu am fost printre cei fara noroc in dragoste, pana cand am intrat in magazinul E-Crystals.ro.
Bratari, cercei, coliere, inele straluceau acolo stinghere in cautarea unei stapane pe care sa o transforme intr-o printesa. Erau triste ca mine, omul fara pereche, care aveam o mare de iubire in suflet, dar nu aveam cui sa o daruiesc. As fi dorit sa poata inota cineva in valurile ei racoritoare, sa construim impreuna fericirea sa impartim totul si sa ne apartinem! Stai, stiu ce vrei sa-mi spui! Ca este trist sa vrei sa apartii cuiva si sa fi al nimanui sau sa fii numai al tau! La fel erau bijuteriile acelea frumoase, pe care le-am comandat iarna trecuta.
Frumoasa era bratara de angelit! Am cumparat-o si dupa aceea am aflat ca ea ajuta la acceptarea viitorului in care credeam, sporeste increderea in propriile forte si asigura triunful bunatatii.
Am revenit si am mai comandat una cand am citit ca oamenii dragi comunica mereu telepatic, daca poarta aceleasi bratari cu angelit.
Peste o saptamana am cunoscut o fata ”vie” nu una cu inima de gheata. “Abia acum primesc raspunsul ca printesa nu era potrivita pentru mine, cand faptura aceasta micuta, delicata si nevinovata aprinde in mine focuri puternice sa-mi tina cald in noptile cu ger siberian”, am spus.
-Ce bratara frumoasa ai, mi-a spus simplu, luandu-mi incheietura de parca m-ar fi cunoscut de o vesnicie sa mi-o admire!
In prezenta ei eram si eu la fel de viu si natural. Nu mai eram tipul pretios care se temea sa nu greseasca si sa o indeparteze pe diva inaccesibila prin stangacia sa…
-Stii ca am o bratara pereche pentru fata care doreste sa o poarte, i-am zis!
O tineam in buzunarul de la piept, cand mi-a intins mana delicata sa o logodesc telepatic cu mine.
50 de lei, acesta a fost pretul fericirii mele! Doua bratari din angelit, iar de cand le purtam, telefoanele ne suna in acelasi timp. Ii resping apelul, si ea imi raspunde:
-Actionam telepatic, imi spune fericita! Si eu ma gandesc tot timpul la tine. Sa ne petrecem impreuna sarbatorile vietii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *