Case de amanet pentru oameni cu probleme

Doamne, cate probleme au oamenii in prag de iarna si de sarbatori! Copiii au nevoie de haine groase si de incaltaminte si trebuie neaparat sa primeasca daruri de la Mos Craciun. Stim noi in ce buzunare baga Mosul mana dupa bani. Cei care fac naveta cu masina proprietate personala, vor cumpara cauciucuri de iarna sa nu se aleaga cu amenda. Lemne de foc, masa de Craciun, pomul de iarna, un cojoc nou, fiindca fermoarul celui de anul trecut a cedat si uite asa cheltuielile depasesc de patru-cinci ori bugetul.
Nu este un moft sa vrei o masa imbelsugata de sarbatori, o camera calda, cand esti nevoit sa mergi pe strada la temperaturi de minus zeci de grade! Sigur ca iti trebuie ghete de blana cu talpa antiderapanta sa nu-ti inghete picioarele cand te duci la serviciu si sa nu aluneci pe gheata de pe trotuar.
Iarna este un anotimp feeric, dar scump, domnule, scump! Vara se traieste mult mai ieftin: cu o salata, cu o urzica, o leguma, un tricou ieftin si o pereche de blugi si facturi la fel de subtirele.
Oricare ar fi problemele dumneavoastra financiare, cautati case amanet bucuresti si veti obtine de acolo banii de care aveti nevoie, ca doar nu veti avea masa goala de Craciun si veti pastra inelele pe degete. Sper ca veti avea intelepciunea sa realizati ca lantisorul si ceasul din aur nu tin de cald.
Nu este o nebunie sa duceti la amanetat bijuteriile si sa le oferiti celor dragi un Craciun de neuitat!
In perioada sarbatorilor cheltuielile cresc, si preturile se majoreaza deoarece comerciantii profita, iar casa de amanet iti da banii de care ai nevoie se iti iei tot ce vrei pentru tine si familia ta!
Uite, 10 grame de aur de 24 de karate daca ai, obtii 1490 de lei, bani de care ai nevoie sa ai sarbatori de vis.
Nu te sfatuiesc sa fii risipitor, ci doar sa intretii lumina aceea din camin ca oamenii din jurul tau sa fie fericiti! Poate ca nu ai aur, dar ai in casa 100 de grame de argint 950. Vei primi in schimbul bijuteriilor tale 170 de lei. Din banii acestia si din iubire pentru cei dragi, poti realiza o masa imbelsugata.
Hei, nu amana pentru Craciunul viitor! Stii de ce? Nu se stie cine nu va mai fi in viata sau nu se stie cine nu va mai fi in tara. Acum este momentul sa dam clipei ce este al clipei si oamenilor dragi ce este al lor!
Detii obiecte de valoare si consideri ca mai valoroase sunt sarbatorile de neuitat petrecute alaturi de cei dragi? Intra de acasa pe site-ul caselor de amanet si calculeaza ce suma ai de primit in schimbul bijuteriilor! Du-te apoi la cea mai apropiata locatie cu inima deschisa, caci bijuteriile sunt pastrate cu sfintenie pana ce faci rost de bani!
Nimic nu se compara cu Craciunul in mijlocul familiei, cu masa plina de bunatati si cu inima plina de iubire a mamei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *