Cate ceva despre masajul erotic

Stresul dauneaza grav sanatatii, stiu sigur ca deja stii asta, impreuna cu alti factori acesta poate avea un impact major asupra organismului nostru, din acest motiv cred cu tarie ca uneori ar trebui sa apelam la experti pentru a elimina acesta problema.

Nu spun ca ar trebui sa ne mutam intr-un cabinet psihologic sau intr-un salon de mesaj, dar cred ca uneori trebuie sa le facem o vizita. Eu una la concluzia asta am ajuns, mai ales daca ne gandim ca de cele mai multe ori acesta ne afecteaza si relatiile cu persoanele  de langa noi.

Recent am aflat ca unu bun eliminator de stres este masajul erotic, si drept sa iti spun la cat de primitor este un salon masaj erotic, nici nu ma mira. Acum te intreb eu, cine spune ca domnisoarele de acolo nu sunt foarte bine intruite pentru a te ajuta sa elimini stresul.

Sincer iti spun ca ar trebui sa lasam la deoparte conceptiile si sa nu ne mai ascundem dupa deget, pentru ca traim intr-o lume care se schimba in permantenta si care daca in trecut considera ca discutia despre erotism era ceva rusinos, acum totul s-a schimbat si accesibilitatea la informatii ne alimenteaza dorinta de cunoastere, astfel putem afla cu usurinta tot ceea ce ne intereseaza.

Curiozitatea ma impinge sa aflu ce se intampla in spatele usilor? Dar oare sunt pregatita de-a nas cu ralitatea. Nu crede ca sunt vreo pudica, dar nu stiu daca vreau cu adevarat sa aflu adevarul acestui job. Pentru ca trebuie sa o spun si pe asta, ceea ce fac domnisoarele in spatele usilor face parte din fisa postului, fiind practic instruite sa faca asta, plus ca ma gandesc ca acele domnisoare ar trebui sa fie finute, feminite si dragute, doar asa vor avea efectul dorit.

Spune-mi ai fost pana in prezent intr-un salon masaj erotic, este asa cum imaginatia oricarui nestiitor ii arata, sau toate acestea sunt doar conceptii si rautati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *