De unde poti face rost de bani urgent

Vin sarbatorile, asa ca te intreb: ai fost cuminte? Eu zi ca am fost, dar nu pentru mine imi fac griji ci pentru Maya si pentru Mos Craciun care ar trebui sa incarce desaga cu daruri pentru ea, pentru ca iti spun sincer a fost foarte cuminte si chiar merita.

Asa ca m-am gandit sa vin in ajutorul Mosului si sa ma transform in spiridus, putand astfel sa ii aduca Mayei tot ce si-a dorit. Are o lista lunga cat o zi de post, cu…tot ce vede la televizor, pentru ca a ajuns in faza in care spune „vreau si eu, te roogg” cu niste ochi mare expresivi pe care este imposibil sa ii refuzi.

M-am pus pe treaba, am spart pusculita si dupa ce am tras linie am ajuns la concluzia ca imi trebuie un credit urgent. Stiu ca sunt o multime de institutii nonbancare, si din acest motiv nu stiu pe care sa o aleg, asa ca am decis sa ma informez inainte de a face acest pas, pentru ca desi imi doresc enorm sa o vad pe Maya fericita, nu vreau ca alegerea mea sa aiba repercusiuni asupra intregii familii.

Am gasit ceea ce cautam, si ma bucur din suflet ca am reusit fac rost de banii necesari in timp util. Iti spun sincer ca daca nu ar fi fost ceva urgent nu as fi apelat la astfel de imprumuturi, dar pentru ca Maya este la varsta la care intelege si tine minte, nu vreau sa fie dezamagita de Mos Craciun, asa ca vreau sa aiba parte de un Craciun magic.

Dupa ce am completat datele necesare unui imprumut, am fost contactata de unu reprezentat al companiei nonbancara, si dupa o scurta verificare, banii au fost virati in contul meu. Recunosc ca banutii s-au dus imediat, pentru ca nu am ales o suma foarte mare, dar chiar si asa stiu sigur ca fetita mea v-a gasi sub brad tot ce i-a trecut mosului pe lista.

Daca si tu ai nevoie de un un credit urgent, nu mai sta pe ganduri si apeleaza la o institutie financiare nonbancare, sigur te va ajuta.

Un comentariu la „De unde poti face rost de bani urgent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *