Despre implanturi dentare

Iti spun sincer ca visez la un zambet alb, ca cel al vedetelor, dar nu stiu sigur cum pot ajunge la aceasta. Desi nu am probleme cu dantura, vizitez cabinetul stomatologic periodic, pentru a evita diferitele probleme ce pot aparea. Nu stiu exact din ce motiv evit sa il intreb pe medicul meu stomatolog despre albirea dintilor, dar cumva cred ca totul tine de tariful acestei interventii.

Cred ca subconstientul meu crede ca un zambet alb de vedeta costa enorm, dar cred ca pana la urma ma voi incumeta si voi cere cateva detalii despre albirea dintilor. Totusi nu despre asta vreau sa vorbim, dar cred ca voi reveni la acest subiect, imediat dupa ce iti povestesc cum am ajuns sa caut informatii despre implant dentar.

Voi recunoaste sincer ca nu credeam vreodata ca voi cauta astfel de informatii, dar niciodata nu stii cand ai nevoie de asta. Totusi, iti spun ca am cautat informatii despre asta, dar de cand sotul meu are probleme cu dantura, si i-a fost recomandata aceasta procedura, ei bine…internetul este cea mai buna solutie si aici am gasit ceea ce cautam.

Hai sa iti spun in cateva cuvinte ce este un implat dentar, apoi voi continua sa iti zic unde am gasit ceea ce cautam, la un super pret. ok?  Implantul dentar este o interventie chirurgicala prin care se insereaza, pe arcada dentara, o radacina artificiala sub forma unei piese de titan.

Recunosc ca pare o interventie destul de dureroasa, dar cred ca nu ar trebui sa neglijam semnele primite de-a lungul timpului, doar pentru ca ne este frica de dentist. Voi recunoaste ca si mie mi-a fost mult timp teama de dentist, dar de cand am ajuns pe mana  domunului doctor  Dan Aristide, ei bine totul s-a schimbat.

In primul rand mi s-a schimbat complet ideea formata despre cabinetele stomatologice, cred ca frica de stomatolog, m-a facut intr-un fel sa cred ca un cabinet stomatologic arata groaznic si ca de acolo nu poti iesi decat plangand. Sa imi fie rusine, pentru ca nu este asa. Ba din contra, in spatele usilor, sunt persoane ce isi doresc ca tu sa nu ai probleme cu dantura, si nici sa nu te doara nimic.

Desi nu prea am avut probleme cu masele, si asa cum ziceam mai sus merg la dentist regulat, pentru a evita orice problema, stiu de la prieteni apropiati ca durerile cauzate de dantura, sunt destul de dureroase. Tocmai de aceea pentru a fi sigura ca sotul meu scapa de durere, i-am recomandat cabinetul Dr. Dan Aristide, pentru ca pe mine m-a cucerit, fiind unul dintre cei mai bine din domeniu.

Din punctul meu de vedere este cabinetul cu cele mai bune preturi, fie ca vorbim de albirea dintilor sau de implanturi dentare, eu ii recomand cu mare drag, pentru ca de cand am descoperit cabinetul lor, am uitat de frica de stomatolog, si visez cu ardoare la o dantura perfecta si alba ca cea a vedetelor.

 

 

Un comentariu la „Despre implanturi dentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *