Genti si accesorii din piele naturala de piton doar pe perloro.ro

Gentile de dama s-au clasificat intotdeauna ca acele accesorii ce pot schimba radical orice tinuta.Asadar aceste produse sunt deosebit de importante pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos, atenta la imaginea sa proprie si la aspectul sau vestimentar.

Daca intrebi o femeie la ce accesoriu nu ar renunta niciodata, este cel mai  probabil  sa-ti raspunda ca nu ar renunta la un inel, la un ceas sau la o geanta.

Cu siguranta majoritatea femeilor prefera gentile din piele naturala: geanta, acest partener fidel, ce stie totul despre noi si pe care ne bazam cu incredere in fiecare zi, indiferent de ocazie.  Cum un astfel de partener necesita atentia noastra, ne-am gandit sa va prezentam cateva curiozitati despre pielea de piton.

Ghibli este brandul Italian prezent in Romania prin online shop-ul Perloro , lucrand cu exuberanta piele exotica inca din 1968. Prima geanta din piton a fost facuta si pictata manual in 1979. Brand italian renumit, acesta isi are originea in Toscana, locul tabacariilor marilor case de moda.

Scopul este de a crea un produs care sa raspunda nevoilor femeilor si, in acelasi timp, mentine o nota speciala de eleganta si originalitate. Fiecare linie trebuie sa îmbunatateasca calitatea materialului utilizat. Mai mult decat atat, alegerea accesoriilor trebuie sa fie atent proiectata pentru a face o geanta practica si eleganta. Asadar prin Ghibli luxul devine accesibil.

Pentru a realiza și a termina o singură piele de python de 8/10 metri, timpul poate varia de la 24 la 72 de ore. Condițiile atmosferice sunt foarte importante: dacă există un mediu umed, timpul de uscare a culorilor va fi mai lung. Din acest motiv, fiecare produs Ghibli este unic, pentru ca arata întreaga pasiune pentru meseria 100% Made in Italy și dragostea pentru lux.  Pentru femeia moderna, romantica, puternica, clasica, sensibila, pentru fiecare, gentile din piele de piton sunt o investitie in calitate, arta si distinctie.Desi exista suspiciuni la rezistenta pielii de piton, produsele dovedesc exact contrariul, sianume ca pielea de piton este foarte rezistent

Acest model este tip cameleon,    purtandu-se in cel putin 2 moduri: partea superioara intoarsa pentru a  revela pielea intoarsa imbinata  cu pielea naturala de piton sau integral, reveland exuberanta piele de    piton. Bareta de umar este detasabila,    fiind atat o geanta de umar, cat si o  geanta de mana si se poate achizitiona de pe site ul Perloro.ro.

 

În interiorul produsului se plaseaza foi de hartie moale, astfel încat punga îsi conturează forma. Dupa ce este învelit în geanta de nylon moale cu protectie împotriva zgarieturilor pentru accesorii. În cele din urma, sacul este ambalat într-o punga de bumbac sigilata cu aur negru, inchisa cu funii de aur practice. Portofelele și accesoriile sunt plasate în ambalajele lor elegante și luxoase în hartie mata neagra, cu logo-ul contrastului stralucitor, interior în cartierul rosu.

 

Fiind unic, pentru Ghibli înseamnă a prezenta un produs de lux, de modă și de o frumusețe extraordinară. Produsele Ghibli sunt fidele unei filozofii de fabricație care pornește de la alegerea materialului până la îngrijirea extremă a produsului finit. O pungă unică și frumoasă, de calitate și caracter extrem, având ca scop întotdeauna satisfacerea nevoilor clienților săi, toate acestea se pot gasi pe site ul Perloro.ro

 

 

 

Un comentariu la „Genti si accesorii din piele naturala de piton doar pe perloro.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *