Lista pentru Mos Craciun este gata, a ta?

Ador perioada aceasta din an, in care totul se invarte in jurul lui Mos Craciun. Intr-o luna si ceva mosul ne va lasa sub brad cadourile mult dorite, nu vreau sa il neglijez pe Mos Nicolae, dar de cand ma stiu acesta mi-a lasat in ghetute doar dulciuri lasandul pe Mos Craciun sa duca tot greul. Anul acesta am decis sa-l ajut pe Mos Craciun si sa imi fac o lista de dorinte, asa mosul v-a stii ce sa imi aduca.

Printre lucrurile trecute pe lista se afla si cateva bijuterii din argint, pentru ca ei bine…eu nu port bijuterii din aur si tocmai de aceea mereu ma uit dupa accesorii din argint. Nu am o lista foarte lunga, pentru ca nu vreau sa fiu egosita, dar pe internet am gasit cateva bijuterii de argint absolut fabuloase si tocmai de aceea unul din lucrurile mentionate din argint. 

Desi sunt foarte atasata de un lantisor primit acum mult timp de la parintii mei, recunosc ca uneori il mai schimb, purtand astfel accesorii achizitionate cu diverse ocazii. Bijuteria prezentata mai sus, mi se pare extrem de frumoasa, fiind foarte speciala. Pe ioana-preda.ro vei gasi si multe alte modele uimitoare de bijuterii.

Iti spun sincer ca daca vreodata vei cauta bijuterii argint este imposibil sa nu dai peste site-ul acesta, fiind din punctul meu de vedere unul dintre cele mai bune si mai sofisticate in materie de bijuterii din argint. Iti pot spune ca pe mine m-a cucerit, pentru ca nu ma asteptam sa gasesc astfel de bijuterii de argint la un pret atat de bun.

Asa cum iti spuneam eu mi-am facut deja lista de cadouri dorite de la Mos Craciun, nu te speria pentru ca nu vreau sa ocup prea mult loc in desaga mosului, pentru ca vreau sa toata lumea sa primeasca ceea ce isi doreste. Pe langa lista cu produse alese special pentru mine, am completat-o si pe aceea pentru prietenii si membrii familiei mele, pentru ca ei bine, in fiecare an ma ocup din timp de asta, pentru a fi sigura ca daca doresc sa cumpar ceva din mediu online, sa fiu sigura ca v-a ajunge la timp sub brad.

Un comentariu la „Lista pentru Mos Craciun este gata, a ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *