O solutie de transport avantajoasa

 

Multi dintre noi, cei care avem carnet de sofer dar nu si o masina, ne gasim uneori in situatii in care, chiar am avea nevoie de una, fiind o ceva urgent sau pentru care orice alt mijloc de transport nu ar fi potrivit. Iar imprumutarea unei masini de la rude sau prieteni, mai ales pentru perioade mai lungi de o zi nu prea este la indemana pentru ca toti cei care au o masina o folosesc zilnic, fapt ce ii impiedica sa o imprumute pentru un timp indelungat.

Asa ca, avem nevoie de o solutie de tansport care sa ne fie mereu la indemana si care sa ne ofere ceea ce vrem. Iar acesta solutie salvatoare vine din partea Ascar, o firma de inchirieri auto care activeaza in Bucuresti, Cluj si Timisoara. Aceasta firma nu ofera insa doar servicii de inchirieri auto ci si tururi si transport de la o anumita locatie la aeroport, in Bucuresti sau in orice alt oras din tara care se afla in aria de acoperire a Ascar.

Fiind la randul meu sofer, si avand un job care ma solicita foarte mult, facand in fiecare zi zeci de drumuri dintr-un oras in altul stiu cat de greu este sa ramai pieton, chiar si pentru o zi, si sa ai nevoie de o masina. Sansa a facut ca locul meu de munca sa fie in apropierea orasului Timisoara si sa aflu de la cunostinte de Ascar, la care am apelat de cateva ori in ultimul an ori de cate ori nu am avut la insemana masina personala sau una de la locul de munca.

Ceea ce m-a determinat sa raman fidel acestei firme a fost accesibilitatea. Adica, am reusit sa inchiriez o masina si dimineata, si seara iar daca ar fost neaparat nevoie, imi putea fi adusa unde voiam eu. Acest lucru nu a fost necesar pana acum, insa merita mentionat atunci cand vorbim de avantajele acestei firme. Masinile, ca la orice firma profesionista, sunt de cea mai buna calitate, flota fiind reinnoita atunci cand anumite masini sunt deja prea vechi sau prea folosite si nu mai ofera conditiile de confort si siguranta dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *