Pizza de la Pizzicato

Atunci cand ajungi sa vorbesti despre un produs care te-a impresiont este destul de usor sa o faci. Acum ceva timp am tot vazut reclama roz de prin capitala, nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca este vorba de pizza, dar uite ca fix despre asta era vorba, despre pizza de la Pizzicato.

Recent am avut ocazia sa o incerc si recunosc ca este destul de buna. Are un blat destul de ok si spre uimirea mea este livrata destul de repede.

Nu prea am obiceiul sa comand pizza acasa dar atunci cand esti la munca si foame pune stapanire pe tine, parca peste tot vezi reclame cu livrare mancare sau comenzi mancare. Uneori cred ca platenele se aliniaza in asa fel incat te fac sa vrei un anume tip de mancare.

Nu ma asteptam sa existe locaruri care pot sa asigure livrare mancare non-stop, dar Pizzicato o face si pentru cei mai putin inzestrati cu drarul gastronomiei este mai mult decat perfect.

De la Pizzicato am mancat pentru prima data pizza cu andive, nici nu stiam ca exista asa ceva, dar te rog nu ma judeca pentru ca sunt genul de persoana care nu iese din zona sa de confort, si daca ar fi sa vorbim despre tipurile de mancare pe care eu le comand, de obicei, lista ar fi foarte mica.

In fine trebuie sa iti mai spun ca atunci cand cauti pizza Bucuresti dau Pizza non stop Bucuresti, vei ramane suprine sa vezi ca pe lista scurta se afla Pizzicato, pe mine m-a suprins acest rezultat. Oficial pot spune ca livrare pizza in cel mai scurt timp, este sintagma care se potriveste cel mai bine cu numele Pizzicato, de ce? Iti voi spune imediat.

Asa cum iti spuneam la inceputul acestui articol, este usor sa vorbesti despre ceva ce cunosti deja. Acum ceva timp am facut o comanda la Pizzicato, si desi la telefon ne-am spus ca ajung in 80 de minute – era si normal, pentru ca facusem comanda fix la ora pranzului, dar iti spun sincer ca au ajuns in 30 de minunte, ceea ce a fost uimitor.

Incerca si tu pizza de la Pizzicato, si spune-mi ce parere ai despre ea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *