Supramax articulatii intareste oasele si muschii care transporta oameni cu greutate

Nici eu nu stiu cum m-am transforma de la un barbat pe care-l sufla vantul, la unul care cantareste peste 100 de kilograme. Cu toate acestea nu ma dau batut si fac miscare, desi picioarele se resimt dupa ce asigura mobilitatea unei asemenea greutati timp de cateva ore.
Bietele mele picioare care au si ele o varsta sunt obligate sa suporte o asemenea greutate, in ciuda uzurii lor (de peste 50 de ani nu au suferit nicio reparatie capitala).
Am incercat sa slabesc, am tinut diete o vreme, dar am capitulat curand, fiindca imi place sa mananc bine. Astazi, impreuna cu sotia, cei doi copii si prietenii nostri de familie (viitorii cuscrii) ne-am gandit sa mergem pe munte. Nu ma aventurez eu pe trasee grele, dar putin efort voi depune sa mai ard din grasimi. Cel putin pana la cabana voi merge pe jos.
Inca de la imbarcarea in masina, cuscra mi-a aratat un tub:
supramax articulatii a rostit triumfatoare de parca ducea sticluta cu tinerete fara batranete si viata fara de moarte.
-Pleci in excursie cu gelurile babesti dupa tine, i-am spus razand in hohote, fara sa stiu ca umorul grosolan nu-si avea rostul, mai ales ca in tubul acela micut si delicat statea salvarea mea!
S-a facut ca nu ma aude si o apreciez fiindca este foarte calculata. Baiatul nostru va avea noroc de o soacra pe cinste. Toate au fost bune si frumoase: aerul curat, peisajul, faptul ca eram impreuna.
Am facut un gratar (cum sa stau nemancat ca suta de kilograme cere?) si am incins si o partida de fotbal cu jucatorii pe care ii aveam la dispozitie. Cert este ca am alergat, am calcat stramb mi-a amortiti piciorul si am ramas minute in sir cu piciorul teapan (ziceai ca este de lemn) pe patura.
-Doamne, ce rusine! Cum veti duce voi 100 de kilograme la masina, am spus cu amaraciune?
Le stricasem excursia si ii obligam sa ma poarte pe brate, iar sentimentul de vinovatie era imens.
-Cuscre, rezolvam in cateva minute!
Asa m-a asigurat viitoarea soacra a baiatului meu cel mare in timp ce a cautat in geanta supramax articulatii si i l-a intins sotiei sa-mi maseze piciorul.
Am intors nasul de parca nu pe mine ma tragea temandu-ma de un miros imposibil, dar mirosea a plante medicinale si gelul era asa de fin. La primul contact cu pielea si masajul usor am simtit cum durerea se evapora usor-usor. Pe masura ce intra in piele simteam cum circulatia sangelui se intensifica in jur, iar incheieturile isi recapatau mobilitatea. Din neatentie a cazut putin gel pe patura si am crezut ca pata de grasime va fi vizibila, dar nici nu se cunostea.
Efectul era ca o injectie cu xilina la o masea catranita care nu te lasa nici sa inghiti, nici sa respiri, nici sa stai. Aducea alinare durerilor si senzatiei de amortire, asa cum un analgezic puternic imprastie durerea.
Peste 15 minute m-am ridicat si am reusit sa merg pana la masina datorita acestui produs, iar din acel moment il iau cu mine, oriunde as merge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *