Targuri de Craciun

Iti spun sincer ca ador aceasta perioada din anu, si pentru faptul ca vine Mos Cracin, dar si pentru ca in aceasta perioada gasesti cele mai bune targuri de Craciun. Recunosc ca imi place sa vizitez aceste targuri, si mereu fac poze cu cele mai frumoase piete de Craciun, pentru ca desi este destul de aglomerat, ideea de traditional chiar imi place.

Recent am descoperit ca sunt destul recent un loc, care are aceeasi pasiune cu mine, si care ne arata cele mai frumoase piete de Craciun. Hai totusi sa iti spun de ce imi plac targurile de Craciun. In primul rand ca sunt pline de produse traditionale, intr-un fel sau altul, cel putin cele vizitate de mine asa sunt.

Imi place ca pe tarabe gasesc produse facute cu migala, facute cu grija si in casa omului, persoana ce de-a lungul anului s-a pregatit cu multa seriozitate pentru aceasta perioada. De asemenea mi se pare facinant ca desi afara este destul de frig, cei din spatele tejghelei sunt primitori, si dorinici sa iti spuna povestea lor.

Desi nu am avut ocazia sa vizitez si alte tari in aceasta perioada, recunosc ca ador perioada de sarbatori din tara noastra, fiind una care are o istorie si un folcor minunat, dar totusi mi-as dori sa vad si alte piete, si fix din acest motiv ma uit dupa oferte targuri de Craciun. Am gasit cateva oferte destul de interesante, dar cumva inima nu ma lasa sa plec de sarbatori din tara mea.

Totusi stiu ca pe Tui-Travelcenter.ro am gasit cele mai tentante oferte, numai bine pentru aceasta perioada, avand poze destul de atragatorare, cu  piete si targuri de Craciun. Iti spun ca mi-ar face placere sa vizitez Viena, pentru ca aici am gasit cea mai interesanta oferta.

Recunosc ca ador tara noastra, chiar daca nu am vazut-o pe toata, stiu sigur ca as da orice sa vizitez Bucovina sau sa fac Craciunul intr-o casuta din Maramures, asta pentru ca anul acesta nu m-am mobilizat sa imi cumpar din timp bilete, asa ca anul acesta voi petrece Craciunul in tara, poate anul viitor voi vizita Viena.

Un comentariu la „Targuri de Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *