Amanetul s-a mutat in mediu online

Nu stiu cum esti tu, dar eu am ajuns la concluzia ca le-am cunoscut pe toate. Pana sa-l intalnesc pe sotul meu nu stiam ce este de fapt un amanet,  nu stiam ca daca iti duci bunurile de valoare primesti bani in schimbul lor, si ca intr-o anumita perioda de timp le poti recupera. Perioada variind in functie de amanetul la care apelezi. Tot in functie de asta variaza si comisionul pe zi.

Nu te gandi ca am trait in padure, doar ca pur si simplu nu am avut nevoie de astfel de servicii, si cred ca nici la parintii mei nu am auzit de ei. Imi aduc aminte ca acum ceva timp am bagat la amanet o tableta, nu era cea mai cea tableta, dar era a mea, si pentru ca nu am citit contractul ( pentru ca intelegerea se incheie doar dupa ce se semneaza in contract, si doar cu buletinul), avea termen de plata – sa ii zic asa – 15 zile, nu 30 ca altele. Mi-am dat seama mult.prea tarziu ca trebuie sa verific aceasta data, si din pacate am avut de pierdut diferite obiecte si bijuterii.

Recent am descoperit ca amanetul sa mutat si in mediul online, astfel am gasit amanet Bucuresti, unul in zona in care locuiesc, iti spun sincer ca initial nu intelegeam cum functioneaza, dar dupa ce am vizitata site-ul am inteles cum sta treaba. In fine nu asta mi se pare interesant, ci faptul ca au mai multe sucursale, care iti promit un comision recalculabil, confidentialitate garantata, dar si un comision de 0.5/zi.

Asa cum iti spuneam mai sus aceste lucruri sunt foarte importante, dar si perioada de tinere a produsului, asta in cazul in care doresti sa nu pierzi bunul amanetat.

Iti spuneam ca au agentii si in cartierul in care locuiesc, am gasit amanet Dristor intr-o banala cautare pe internet, si astfel am gasit un amanet care promite dar si face multe lucruri, in zona mea.

Nu stiu cum tu alegi sa faci rost de bani, intr-un moment de impas, si desi am pierdut cateva bunuri la ament, tind sa cred ca aceasta este cea mai buna solutie pentru problemele neprevazute. Daca si tu cauti o agentie la tine in zona, sa pur si simplu cauti unul in Dristor, cauta pe internet amanet Dristor si vei gasi exact ceea ce cauti.

Daca apelezi la aceste servicii ai mare grija la detaliile prezentate mai sus, doar asa nu vei regreta ca ai apelat la serviciile acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *