Amenajari interioare case

Iti spun sincer inca de la inceput ca mereu am visat la o casa decorata ca cele din filme. Nu poti sa nu recunosti ca unele sunt absolut uimitoare si ca macar o data ai visat la un astfel de decor? Asa ca m-am apucat de cautat informatii despre amenajari interioare case, si iti spun drept ca am gasit o multime de lucruri interesante, despre care vreau sa iti spun.

In primul rand m-am bucurat enorm sa descopar ca au aparut companii specializate in amenajari interioare case, ei stiu exact ce trebuie facut intr-o locuinta, ca aceasta sa arata exact asa cum proprietarii au visat candva.

Pasii unei amenajari interioase case!

Ideea de design interior case, a aparut acum ceva timp, dar trebuie sa iti spun ca in spatele unui astfel de angajament sunt proceduri ce trebuiesc urmate, acestea le-am gasit pe site-ul celor de 1design.ro, si pentru ca le consider importante, vreau sa ti le spun si tie: analizeaza stilul de viata si nevoile clientului; aduna informatiile si le inglobeaza intr-un concept potrivit nevoilor; prezinta variante de design interior preliminare; dezvolta varianta finala a conceptului si stilului de design; schiteaza electronic proiectul si aduce exemple, fotografii elocvente; aduna contacte de la firme care ofera servicii in domenii tehnice aferente proiectului (mecanice, sanitare, electrice, constructii etc.); evalueaza financiar si material costurile proiectului; gaseste alternative de eficientizare a costurilor; urmareste si monitorizeaza implementarea proiectului.

Recunosc ca nu ma asteptam sa fie vorba de atat de multe lucruri, dar pentru ca atata cei ce apeleaza la aceasta companie, cat si cei de merg sa faca schimbari in casa cuiva, vor ca lucrurile sa fie bine facute inca de la inceput, este normal ca inca de la inceput sa se stabileasca paramentrii in care se va lucra, lucrurile indragite de proprietari si asteptariile acestora, doar asa nu se va munci de doua ori, si nimeni nu va fi dezamagit.

Daca si tu vrei sa stii mai multe despre amenajari case, sau despre design interior case, nu mai sta pe ganduri si intra pe 1design.ro pentru ca aici vei gasi informariile de care ai nevoie, si vei stii exact cum sta treaba daca vrei sa apelezi la serviciile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *