Coroana dentara la clinica CityDent

Atunci cand incepi sa ai probleme cu dantura, pentru ca se stie ca doar atunci ajunge omul sa viziteze un cabinet stomatologic, si pentru ca am din pacate ma incadrez in aceasta categorie, si fix din acest motiv am inceput sa caut informatii despre coroana dentara la clinica CityDent. Daca te intrebi de ce la CityDent, ei bine stiam deja cateva lucruri despre aceasta clinica stomatologica, si stiam deja ca vorbim de servicii de calitate.

Stiu deja ca serviciile in acest domeniu au evoluat destul de mult, si ca de acum putem vorbi cu usurinta despre coroana de zirconiu, pentru ca din cate am inteles aceasta este cea mai mare inovatie in domeniu. Iti spun sincer ca eu nu stiam ca exista acest tip de lucrare, nu stiam ca o coroana dentara a evoluat atat de mult. dar trebuie sa iti spun ca ma bucur ca s-au schimbat atata de multe lucruri in acest domeniu, pentru ca acum vom stii sigur ca o lucrare de durata.

De ce trebuie sa alegi o coroana dentara de la clinica CityDent?

Trebuie sa iti mai spun ca m-am interesat si pe site-ul clinicii CityDent am gasit informatii legate de pret coroana dentara, pentru ca stiu sigur ca multe persoane sunt interesate de acest aspect, nu-i asa?

Tot pe site am aflat informatii despre coroana zirconiu, si vreau sa iti spun si tie cateva, dar nu foarte multe lucruri, nu pentru ca sunt egosita, ci pentru ca vreau sa intrii si sa citesti chiar tu, pentru ca doar asa vei afla multe lucruri interesante. Hai sa o nu mai lungesc si sa iti spun de ce sunt de preferat aceste coroane de zirconiu.  In primul rand pentru compatibilitate biologica excelenta – absolut bio-inert. Puritatea materialului este in proportie de 99,9%. Prezenta sa in vecinatatea directa a tesutului uman nu il influenteaza in niciun fel. Materialul nu are gust si nu exista reactii alergice de niciun fel, porozitatea este zero, posibilitatea impregnarii materialului si astfel denaturarea calitatilor sale fiind inexistenta, oxidul de zirconiu este inert si din punct de vedere termic. El realizeaza astfel o bariera de protectie a pulpei dentare (nervul dintelui) impotriva variatiilor termice, ce o pot afecta. De aceea o coroana de ceramica pe suport de oxid de zirconiu are o transluciditate apropiata tesutului dentar, ea reflectand lumina naturala precum un dinte natural. Acest avantaj net in fata opacitatii unei coroane ceramice cu capa metalica o recomanda pentru restaurarile dintilor frontali.

In concluzie, trebuie sa alegi o coroana dentara la clinica CityDent pentru ca ceasta inovatie va aduce doar lucruri bune celor ce vor apela la ele, pentru ca ele au o multime de beneficii, deci nu mai sta pe ganduri si vezi de ce aceste coroane sunt ideale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *