Noi si Maya – minialbum

Cand eram copil nu credeam ca voi ajunge sa apreciez cateva poze, nu intelegeam de ce parintii mei au albume cu fotografii alb-negru, si cu atata mai putin nu intelegeam de ce nu renunta la aceasta metoda invechita pentru noile metode de a stoca fotografii. Imi aduc aminte ca aveam cd-uri intregi cu fotografii, cd-uri ce s-au zgariat cu timpul si care in prezent nu se mai pot folosi, astfel s-au dus si amintirile mele.

Iti spun sincer ca in perioada copilariei nu credeam ca voi ajunge sa privesc o poza cu lacrimi in ochi, sau ca o simpla fotografie ma va face sa lacrimez de fericire. Uite ca destinul a facut acest lucru posibil, si acum cand vad poza tatalui meu am lacrimi in ochi, dar totul se compenseaza cand va pozele fetitei mele. Nu credeam ca vreodata voi aprecia o fotografie adaugata intr-un album, dar cand am intrat in posesia minialbumului, toate cele mai sus enumerate s-au intamplat.

Pana acum ceva timp nu credeam ca exista o astfel de posibilitate unui minialbum plin de emotie, pentru ca iti spun sincer pe mine m-a cucerit, de cand l-am primit ma uit la el zi de zi. Ma uit la falcutele fetiei mele si ma minunez cand vad cat de mult s-a schimbat in trei ani.

Acum trei ani am facut cunostita cu ea, o mogaldeata de fetita, cu manute mici, care se lumina cand imi auzea vocea. O sa zici ca sunt nebuna, dar sunt topita dupa ea, pentru ca ea este persoana care imi da forta, care ma face sa zambesc indiferent de cat de grea este ziua, sau peste orice obstacol imi pune destinul in cale.

Iti spun sincer ca credeam ca vreodata voi ajunge sa iubesc pe cineva atat de mult, nu credeam ca o fiinta este capabila de aceste sentimente, si iti spun sincer ca desi toata copilaria mea am crezut ca parintii mei fac diferente intre cei doi copii ai lor, recunosc ca abia acum am inteles ca acest lucru este imposibil.

Spuneam la inceput ca un album m-a facut sa lacrimez si sa tremur de emotie in acelasi timp, ei bine iti voi spune ca in minialbumul meu am ales sa pun si poze cu tatal meu, un subiect sensibil, care ma face mereu sa lacrimez, dar care ma face sa privesc acele poze cu mandrie. Ideea albumului a fost aceea de a cuprinde tot ce inseamna enorm pentru mine, dar si sa scot in evidenta ca Maya este centrul universului meu.

Nu stiu exact cum s-a ajuns la aceasta idee, dar iti spun sincer ca daca as fi nevoita sa fac un cadou unor persoane dragi, as alege acest minialbum, pentru ca pe mine m-a impresionat si m-a cucerit, si stiu sigur ca orice persoana are pe cineva drag caruia ii duce lipsa, sau la poza careia va dori sa o priveasca cand dorul il cuprinde.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *