Oglinzi bronz, o atingere eleganta asupra locuintei tale

Se intampla uneori sa iti doresti un produs pe care l-ai vazut fie pe internet, sau intr-un showroom sau pur si simplu o prietena si l-a cumparat, ei bine exact asa am patit si eu cand am fost in vizita la prietena mea cea mai buna. De multe ori mi s-a intamplat sa vad lucruri frumoase dar care sa ramana acolo pe raft, pentru ca pur si simplu nu m-au facut sa le vreau atata de mult, dar totul s-a schimbat cand am vazut noua oglinda din camera prietenei mele.

Impartasim aceleasi pasiuni, si cumva am ajuns sa fim prietene de-o viata, si prin urmare avem aproape aceleasi gusturi, asa s-a intamplat si aici, cand am vazut noua ei achizitie pus si simplu m-am indragostit. Recunosc ca am ramas blocata in fata ei, dar nu ma admiram, ci pur si simplu ramasem placut uimita de cat de frumos este lucrata aceea oglinda.

Am intrebat-o de unde o are, dar nu a vrut sa imi spuna, cica a primit-o cadou, dar nu prea cred, pentru ca stiu sigur ca ea cauta de fiecare data cele mai chic lucruri pentru a fi sigura ca totul sa se potriveasca perfect cu restul casei.

M-am decis sa caut pe internet oglinzi bronz si iti spun sincer ca am gasit sursa de unde prietena mea si-a achizitionat o oglinda noua, una la fel de frumoasa ca a prietenei mele.

Iti spun sincer ca aceasta oglinda arata uimitor, poate schimba cu totul aspectul unei incaperi, pur si simplu ii da o nota de eleganta, fiind atent lucrata si realizata din materiale de calitate.

Stiam ca prietena mea are gusturi fine, dar recunosc ca aceasta oglinda m-am lasat fara cuvinte, fiind una dintre cele mai fumoase oglinzi vazute de mine, vreodata. Iti spun sincer ca astfel de produse le vezi doar in magazinele de specialitate, in showroom-uri sau la televizor, totusi ma bucur ca am ocazia sa vad aceste oglinzi in realitate, ca nu au ramas doar la televizor, sau doar o dorinta neimplinita.

Astfel am ajuns la concluzia ca daca iti doresti ceva cu adevarat, totul se va aseza in asa fel incat acel ceva va ajunge la tine, asa ca ai mare grija ce iti dorest, pentru ca niciodata nu stii cand se va indeplini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.