Osteopower si spui adio durerilor de oase

Atunci  cand persoanele tale dragi incep sa aiba probleme de sanatate, inevitabil incepi sa cauti solutii pentru problema lor. In aceeasi situatie am fost si eu cand mama mi-a spus ca o dor picioarele foarte rau.

Fusese la medic dar aceasta pusese totul pe seama greutatii. Este adevarat ca nu este ce-a mai subtire persoana dar iti spun sincer ca nu credeam ca din cauza asta o dureau atata rau picioarele. Mai ales ca avea aceasta problema cum se trezea de dimineata, nu o dureau pe parcusul zilei.

Am aflat de un medicament pe baza de plante si am zis ca trebuie sa-l incerce. Nu am stat pe ganduri si am luat parte la campania de testare a tabletelor Osteopower si ma bucur ca am facut-o. Pentru ca de cand mama ia aceste pastile, durerea a disparut.

Ce contine Osteopower:

  • Equisetum arvense (Coada calului), extract din parti aeriene (10:1)
  • Vitis vinifera (Vita de vie), extract din samburi de struguri (5:1)
  • Hippophae rhamnoides (Catina), pulbere din fructe
  • Urtica dioica (Urzica), pulbere din parti aeriene
  • Acacia arabica (Guma acacia), agent de incarcare

Recunosc ca de unele am auzit, dar tot asa pot spune ca desi  sunt realizate din plante despre care nu stiam ca sunt atat de benefice. De asemenea ma bucur ca aceste plastile sunt pe baza de plante. Iti spun sincer ca am ajuns la concluzia ca din diferite motive ajungem sa luam foarte multe pastile, fie ca este vorba de sfatul medicului fie ca vorbim de o recomandare, sau vorbim de pastile luate pentru o banala raceala, sau o durere de cap, ajungem sa inghitim pastile destul de des.

Acum cativa ani am inteles ca unele pastile, cele pe baza de plante sunt mult mai bune decat celelalte. Cand imi fusese prezentata spirulina si de atunci dupa ce am vazut ca au efectul promis, am inteles ca poti scapa de unele afectiuni consumand medicamente pe baza de plante.

Nu stiu sa nu urmezi sfatul medicului, ci spun ca ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte de a inghiti medicamente cu pumnul, mai ales pentru unele dureri banale, care pot fi tratate si altfel.

In concluzie Osteopower este solutia durerilor de picioare pentru mama mea, ea fiind persoana care a beneficiat de aceste medicamente. Ma bucur ca am reusit sa ii alin durerea si sa o scap de disconfort, dar si ca acum stiu ca nu greutatea era problema. Voi continua sa ii achizitionez aceste pastile, pentru ca pe mine m-a convins si stiu cat sunt de ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *