Produse cosmetice de înaltă clasă

Perioada sărbătorilor de iarnă este pentru unii dintre noi o perioadă plină de bucuria de a dărui, dar și de a primi daruri. Cele mai complimentate sunt femeile şi acestea sunt încântate de tot felul de produse cosmetice naturale care să le ajute să arate tinere sau mature, după cum vrea fiecare. Pentru noi, cei care urmează să le oferim este greu. Greu de ales! În primul rând trebuie să cunoşti tipul de produse cosmetice care sunt folosite de EA. În al doilea rând este greu să găseşti la sfârşit de an produse care să se încadreze în termenul de garanţie, care să fie sănătoase.

 

Am avut neplăcuta experienţă să cumpăr, mai ieri, pentru mine, o pastă de ras. După prima folosire am căpătat o alergie nebună. Când m-am uitat pe tub, am văzut că expirase cu 18 luni în urmă.

Să-mi fie iertat, dar dacă oferi un cadou expirat iubitei, soţiei sau fiicei şi care să aibă astfel de efecte … nimeni nu te mai scapă.

Pentru aceste sărbători m-am orientat către cei de la farmona.ro pentru achiziționarea  celor dorite.   Din oferta variată am ales două pachete, AMBERRAY şi SKIN AQUA INTENSIVE. Unul pentru soţia mea şi celălalt pentru fiica mea.

De multe ori internetul te ajută să scapi de grija acestor cadouri oferindu-ţi soluţii mai mult decât onorabile ca să poţi rezolva situaţia.

De fapt cine sunt cei de la farmona.ro? Compania Laboratoarele de Cosmetice Naturale FARMONA a fost fondată în anul 1997 în orașul polonez Cracovia. Activitatea firmei combină ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară si eficienţa cosmeticelor naturale. Oferta actuală a Laboratoarelor de Cosmetice Naturale FARMONA numără peste 450 de cosmetice destinate îngrijirii corpului, feței și a părului.

Confirmarea eficacității acțiunilor întreprinse constă în numeroasele premii și distincții pe care laboratorul de cosmetică Farmona le-a primit pe timpul activității sale de 20 de ani, inclusiv titlurile  acordate în mod repetat: titlul de companie de încredere, Quality Mark Q, QI Calitate International, Krakowski Dukat, Produsul Anului, Fair Play, Medalia Europeană, Companie Bine Percepută. În anul 2012, laboratorul de cosmetice Farmona Natural a primit un premiu prestigios – Premiul Economic al Președintelui Republicii Polonia pentru guvernare corporativă și responsabilitate socială corporativă.

În 2007, produsele cosmetice naturale obţinute în laborator au trecut într-o nouă fază de activitate prin deschiderea în Cracovia a unui SPA: Farmona Business & SPA, hotel cu săli de conferințe și de formare pentru cosmeticieni și zona de Wellness & Spa. Hotelul cu 60 de locuri este locul ideal pentru cei care apreciază bunul gust, vor să se bucure de o atenție personală discretă și sunt preocupați de unicitatea fiecărui moment.

 

Proiectate câte una,  camerele în culorile puternice ale naturii, pline cu elemente specifice, piscine proprii și ritualuri de înfrumusețare originale, dezvoltate special pentru SPA, cu caracter  indonezian, vă permit să fiţi mai aproape de natură și de a atinge armonia interioară dorită.

În prezent, produsele Farmona Natural Cosmetics Laboratory sunt trimise în peste 30 de țări din întreaga lume. Principalele direcții de export sunt Europa de Est și Centrală, unde cosmeticele naturale au deja o poziție bine consolidată pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *