Targ de Craciun Bucuresti

Daca anul trecut am decis sa nu imi exprim parerea despre luminitele montate cu ocazia sarbatorilor de iarna, anul acesta am zis ca trebuie sa va spun cate ceva. Voi incepe cu o nemultumire, pentru ca nu ai impodobit decat centrul capitalei, zona Universitatii, Victoriei, Romana, zona obisnuita. Cu parere de rau cred ca noi cei de la perferia capitalei am fost lasati deoparte anul acesta, pentru ca luminite au fost montate doar la cele doua mari intersectii, cea de la Sebastian si ce la Liberty Mall, atata. Pentru asta rusine sa va fie.

Am apreciat faptul ca au ales ca motiv, ia traditionala, arata super si pentru prima data au pus in valoare ceva ce ne reprezinta cu adevarat. Ceva ce spune ferm Romania. Pe langa clasicul tur Unirii-Piata Victoriei, am ajuns si la Targul de Craciun. Aceasta chiar mi-a placut.

Totusi recunosc ca a fost prima data cand am vazut suc de mere fiert. Am cumparat cateva acadele pentru Maya, si o turta dulce pentru mine. Daca acadelele au fost bune…ei bine turta dulce…lasa de dorit, nici dulce si nici aceea textura de turta nu avea.

Ce am apreciat este faptul ca au adus carusel, si spre uimirea mea te puteai da gratuit, cred ca este prima data cand vad ceva gratuit la astfel de targuri. M-a impresionat numarul mare de standuri cu produse traditionale, dulciuri, obiecte artizanale – care fie vorba intre noi costa destul de mult, dar este de inteles daca luam in calcul munca celui ce le face.

Cu plusuri si minusuri pot sa spun ca au facut o treaba destul de buna anul acesta, mie imi place, fiind cu mult diferita de cele de anul trecut. Ma bucur ca s-au gandit sa pun in valoare ia noaatra, care este apreciata de lumea intreaga si care isi merita aprecierea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.