VAG24 ne duce acasa de la cabana din munti

La cabana din Muntii Apuseni, sarbatorile si oamenii sunt de poveste! Nimic nu poate fi mai frumos! Cei doi baieti ai nostri nu se mai satura sa asculte cetele de colindatori si sa guste bunatatile care ni se servesc. Ei au uitat de scoala, noi, adultii, de serviciu si facturi. Numai eu am o problema de viata si de moarte, care ma chinuieste de la sosire, desi vreau sa uit.

“Ce ne facem, cand vacanta se va sfarsi? Cer o sanie si un cal sa ajungem inapoi in Bucuresti? Ah, si masina asta a noastra, a facut ca in citatul:”Maurul poate sa moara, maurul si-a facut datoria.” Datoria pe jumatate fiindca si-a dat duhul dupa ce am ajuns la cabana. Sotia este mai optimista si imi spune ca ar fi fost mai rau daca se intampla pe drum, pe o portiune de sosea necirculata. Ma incurajeaza sa caut VAG24 , fiindca si familia celei mai bune dintre prietenele ei a avut aceeasi experienta trista si a inchiriat o masina buna de la firma VAG24 din Cluj-Napoca.”

Adica as putea sa procedez asa: sa ne bucuram de vacanta linistiti si sa caut un mecanic sa-mi repare masina simultan cu rezervarea uneia pe internet. Ii duc pe ei acasa cu masina cu reviziile la zi, care nu se va strica nici pe drum, nici la destinatie, iar eu ma intorc la cabana din munti dupa autoturismul meu si inapoiez si masina inchiriata. Mai ramane de rezolvat problema de logica de tipul cum faci daca ai de trecut  o capra, o varza si un lup cu barca pe malul celalalt? Ce treci mai intai? In cazul meu,  trebuia sa gandesc bine miscarile, incat sa nu merg pe jos si sa nu fiu obligat sa conduc doua masini in acelasi timp, ca nu pot!!!

Si-am zis ca daca tot ne-am rasfatat, rasfat sa fie pana la sfarsit, asa ca am rezervat un Opel Insignia timp de 3 zile, cu 45 de euro pe zi sa ne mai oprim si pe drum sa vizitam obictivele turistice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *