Adio pete greu de scos pentru ca aleg cea mai buna curatatorie haine in Bucuresti

Iti voi spune inca de la inceput ca nu prea aveam incredere in curatatoriile din zona in care locuiesc, dar uite ca astrele s-au aliniat si am ajuns sa apelez la cea mai buna curatatorie haine in Bucuresti. Sincer nici nu stiu din ce motiv nu aveam incredere in ele, dar totul s-a schimbat cand o colega de munca mi-a povestit ca si-a dus rochia de mireasa la curatatorie si ca a scos-o ca noua de acolo.

Nu stiam ca in apropierea zonei in care locuiesc se afla cea mai buna curatatorie chimica in Bucuresti, pentru ca asta am cautat pe internet. In primul rand am cautat ceva care sa ma ajute sa spal anumite haine, articole vestimentare care au avut ghinionul de a face cunostinta cu ciocolata sau mancarea Mayei, care din nu stiu ce motiv…nu se mai curata.

Ideea este ca pana la urma o curatatorie poate fi buna, mai ales cand toata lumea spune ca este cea mai buna curatatorie haine in Bucuresti, inseamna ca pur si simplu asta este. Cei drept mi se pare ca cea mai buna recomandare o primesti de la prieteni, tocmai de ceea eu una voi merge pe mana lor, si voi alege aceasta curatatorie.

Care este cea mai buna curatatorie haine in Bucuresti?

Deja ti-am spus ca un urma unor recomandari am aflat ca Celsius Clean se afla in Bragadiru, foarte aproape de zona in care locuiesc, ca este o curatatorie chimia in Bucuresti, si ca este cea mai buna in domeniu, ca pe lang curatarea hainelor, mai ofera si alte servicii. Cum ar fi: curatare mocheta, spalatorie covoare, curatatorie echipament moto, dar si multe alte servicii.

Iti spun sincer ca nu ma asteptam sa fie atata de profesionala, mai ales ca in urma cautarilor pe internet dupa spalatorie covoare Bucuresti, am dat tot ce Celsius Clean, si drept sa iti spun, la cat de murdare sunt covoarele mele, cu siguranta voi apela la serviciile lor.

 

De ce aleg cea mai buna curatatorie haine in Bucuresti, Celsius Clean?

In primul rand pentru ca este aproape de zona in care locuiesc, un alt motiv il reprezinta faptul ca au spalatorie covoare, spalatorie chimia, curatare mocheta, dar si multe alte servicii menite sa ne faca viata mai usoara. Recunosc ca pe mine m-au facut sa apelez la serviciile lor, in primul rand ca majoritatea prietenilor mei apeleaza la ajutorul lor atunci cand au nevoie, si in al doilea rand pentru ca au vazut rodul muncii lor. Am vazut ca dupa ce ei isi executa magia asupra produselor duse la ei, acestea arata ca noi. De aceea eu aleg sa merg pe mana celor de la Celsius Clean, stiu sigur ca ei ma vor scuti de mult efort si hainele mele vor arata impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *