Bluze chic, de la zaful.com

Luna decembrie a fost luna cadourilor pentru mine, pentru ca am intrat in posesia unor colete interesante, cu produse frumoase, special alese pentru mine, Pe toate le-am comandat in luna octombrie, si cred ca au ajuns la posta vamala in luna noiembrie, undeva pe inceputul lunii decembrie a fost sotul meu sa le ridice.

Acum ca am rezolvat problema asta, hai sa iti arat despre ce bluze vorbesc, pentru ca sincer iti spun desi vremea frumoasa s-a dus, bluzele imi plac foarte mult.

Bluza verde – aici

Bluza alba – aici

Prima bluza, cea verde, este dintr-un material tare dragut, are un fel de jupa care inlatura orice posibilitea de a se vedea ceva, Cea de-a doua, o am in dublu exemplar, una pentru mine si una pentru mami. Aceasta este dintr-un material ce se sifoneaza destul de usor, dar care este destul de fin si placut la atingere.

Cele doua bluze, sunt minunate, si perfecte pentru orice ocazie sau orice zi, fiind usor de asortat si de purtat, indiferent de sezon, mai ales daca esti genul de persoana care poarta tricou in orice anotimp.

Stii deja ce parere am despre zaful.com si nu are sens sa iti mai spun inca o data, asa ca te invit pe site vezi ce produse iti plac si ce ti-ar place sa comanzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *