Cele 50 de vicii ale lui Domnului Grey – Fifty Shades – Recenzie

Anul trecut eram destul de revoltata, nu intelegeam de ce Fifty Shades a facut atatea furori. Recunosc ca filmul mi se pare o mizerie, nu este deloc atat de wow cum ma asteptam, pe cand cartea…ei bine aici vorbim de cu totul si cu totul altceva.

Am avut norocul sa primesc cu imprumut aceste carti si ma bucur ca am reusit sa le citesc. Am ajuns la a doua parte, dar pentru ca vedeta acestui articol este primul volum, hai sa iti spun cate ceva despre ea.

Un volum plin de erotism, dar intr-un mod cuminte, sa zic asa. Imi place ca descrie in detaliu anumite parti, dar si ca este cu mult diferita de film. Imi place cu Domnul Grey incerca sa o cucereasca pe Domnisoara Steel. Avand nume ce ii reprezinta cu desavarsire. Imi place cum ii intra sub piele Anastasiei, dar si senzualitatea cu care ii pronunta numele.

Sincer nu stiu daca ai vazut filmul, dar recunosc ca la fel ca in alte dati, cartea este mult mai ok.

Imi place partea in care Christian Grey o invita la cina pe Anastasia Steel, si ajung cu Charlie Tango, pe Escala. Modul in care Anastasia negociaza contractul, dar si schimbul de email-uri.

Nu stiu cum as putea descrie aceasta carte, dar daca as cita pe cineva: „Ce este frumos, nu poate fi obscen” Ion Vianu. Pentru ca citatul acesta defineste aceasta carte.

Imi este imposibil sa nu fac diferenta intre film si carte, pentru ca asta patesc de fiecare data cand vad un film si apoi citesc cartea. Dar totusi voi incerca sa nu mai fac asta, voi incerca sa citesc cartile inainte, desi cred ca asta imi va schimba perspectiva avuta asupra filmelor.

In concluzie, Cele 50 de vicii ale Domnului Grey este o carte superba, o carte pe care o recomand, si despre care iti pot spune ca m-a fascinat. Abia astept sa citesc si celelalte parti, si sa iti spun mai multe despre ele. Cu siguranta vor fi niste recenzii mai detaliate, pentru ca de data aceasta mi-am propus sa citesc cartile si abia apoi sa vad filmele.

Te invit sa vezi prin ce experiente trece Anastasia Steel, sa vezi daca ramane cu Christian Grey in ciudat faptului ca este atat de intunecat, dar si cum incearca acesta sa o cucereasca. Sa vezi ce scrie intr-un contract de confidentiale, dar si de ce are nevoie de un astfel de contract.

15 comentarii la „Cele 50 de vicii ale lui Domnului Grey – Fifty Shades – Recenzie

  1. A trecut ceva vreme de cand nu am mai citit o carte si sincer mi s-a facut dor. Mersi de recenzie, din cate spui tu e o carte super ce merita citita. Sper sa o citesc cat de curand si eu.

    1. Sincer iti doresc sa o citesti, dar iti spun ca daca vei ajunge sa nu te uiti la film, chiar nu merita cele 2 ore din viata ta 😀

    1. L-am vazut doar pe primul, cel de-al doilea il voi viziona dupa ce citesc cartea :). Ma bucur ca ti-au placut filmele, eu mereu patesc asa, imi plac cartile si despre filme imi fac o parere proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *