Cum iti alegi rochia de seara potrivita pentru sezonul rece

Sezonul rece impune anumite cerinte, ceea ce face ca alegerea unei rochii de seara, spre exemplu, sa cunoasca ceva criterii de selectie o idee mai diferite fata de alte tinute de seara. Cea mai buna definitie a situatiei este legata de potrivirea ca stil si design a rochiei, pentru timpul rece.

Iata cateva repere pentru rochii de seara alese cu grija pentru multumirea deplina a purtatoarei.

Nu te baza numai pe rochiile lungi

Un criteriu comun cand vine vorba de rochiile de seara se refera la faptul ca acestea trebuie sa fie lungi pentru a impresiona. De fapt, o rochie de seara este una eleganta in diversele sale caracteristici. O rochie mai scurta poate fi in egala masura potrivita pentru ocaziile de seara. Desigur, proportiile trebuie sa fie atent alese.

Iata si o propunere de la Kokoa Couture: rochia scurta, cu peplum style la talie. Zona de mijloc se marcheaza intr-un mod evident, cu o curea lucioasa si aurie. Pe fond negru, al catifelei din partea de sus, cu maneci trei sferturi, imaginea este una total atragatoare. Cat despre fusta, aceasta este dreapta, simpla in croi, insa cu un imprimeu floral deosebit si contrastant, un joc de alb si negru.

O alternativa pentru categoria de rochii cu peplum Clara este o rochie deosebita. De data aceasta dantela este un element vedeta. Rochia dispune de bretele si este disponibila in varianta negru.

Rochia din catifea

Sezonul rece impune nevoia de confort termic. Asadar, este de preferat sa alegi o rochie de seara care iti ofera si acest aspect. Dar asta nu trebuie sa insemne un compromis, intrucat catifeaua este materialul ideal in acest sens. Nu numai ca prin textura sa usor lucioasa impune o nota de eleganta, insa mentine caldura si de altfel este indicat a fi purtata exclusiv in perioadele reci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *