DA si NU, ce mi-am propus pentru 2018

Cu parere de rau am descoperit ca sunt foarte delasatoare, pentru ca daca pentru anul ce tocmai am trecut nu am realizat mare lucru, in anul 2016 am fost mult mai productiva. Asa ca anul acesta mi-am propus cateva lucruri interesante, de care sper sa ma tin si despre care vreau sa iti  vorbesc.

  1. De acum spun Da, lotiunii de corp, pentru ca…nu imi place sa ma dau cu crema, dar sincer…ar trebui sa le folosesc mai des
  2. Sa citesc mai mult, in fiecare an imi propun asta, dar rar reusesc sa ma tin de cuvant, rubrica „Ce citeste Alina” va deveni mai populata.
  3. Sa folosesc produsele incepute, am o multime, si din pacate ajung sa le arunc pentru ca expira, vei intelege cand voi posta articolul cu produse aruncate.
  4. Voi relua seria de produse favorite si empties, de asemenea vreau sa reiau rubrica de saptamana in poze.
  5. Spun NU, plecari de acasa nemachiata sau cu o manichiura neingrijita. Nu te gandi ca plec cu unghiile pline de pamant, dar foarte mult timp am stat fara oja, asa ca reiau Manichiura Saptamanii.
  6. Spun NU, unghiilor cu gel, este cea mai mare tentatie a mea, si recunosc ca in prezent sufar din cauza lor, unghiile mele, inca sa refac dupa ultima manichiura cu gel.
  7. Spun Nu, vopsitului, e ciudat, dar vreau sa revin la blond, culoarea mea preferata.
  8. Imi propun ca in 2018 fiecare luna sa se incheie cu articolele primite in luna in curs, nu vreau sa mai trec cu restante in luna urmatoare.

Nu sunt multe lucruri, dar stiu sigur ca daca ma voi mobiliza, asa cum trebuie voi duce la bun sfarsit fiecare punct si voi incheia anul 2018 cu mandrie.

Nu stiu daca tu ti-ai propus ceva pentru anul ce tocmai a inceput, dar eu una, chiar vreau sa ma tin de cuvant.

2 comentarii la „DA si NU, ce mi-am propus pentru 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *