Elevatorul – avantaje multiple pentru service-urile auto

Tu stii ce este acela un elevator 2 coloane? Stii la ce foloseste acest echipament? Ei bine, acest elevator 2 coloane este cel mai util echipament auto, cu care toate service-urile modern sunt deja utilate, deoarece tot mai multi mecanici afla avantajele pe care un astfel de echipament il are si cat de usor iti poti castiga clienti fideli pentru afacerea ta, in domeniul repararilor auto!

Dupa ce am dat intamplator peste un astfel de elevator auto, la service-ul din cartier, am decis sa fac un experiment, sa aflu daca acest elevator chiar face diferenta. Si avantajele acestuia eu fost de necontestat! Am vizitat in jur de 7 service-uri diferite, dintre acestea, 5 nu erau dotate cu un elevator 2 coloane, doar la doua am descoperit acest aparat.

Care a fost concluzia mea, dupa aceste vizite? Service-urile dotate cu elevator auto modern aveau clienti mult mai multi – si nu orice clienti, deja firma isi dezvoltase o clientele fidela, oamenii alegand sa vina constant la aceste locatii, deoarece dotarile acestora erau mai complete, mai moderne.

Rezultatele vorbesc de la sine: daca ai o afacere in acest domeniu, daca detii un service auto sau pur si simplu ai cunostinte de mecanica, atunci recomand achizitionarea unui astfel de echipament, deoarece este investitia pe termen lung, care iti poate face afacerea sa exceleze.

Timpul de reparare al unei masini se diminueaza foarte mult in cazul in care este utilizat un elevator auto in procesul de reparare al masini. Acesta este si motivul principal pentru care este important sa existe un elevator auto printre instrumentele utilizate in procesul de reparare al autoturismului, indiferent daca acest lucru se desfasoara intr-un service specializat sau in propriul tau garaj.

Inca un avantaj pe care il ofera: este un aparat fix si foarte stabil o data ce a fost montat, asigurand siguranta maxima atunci cand masina este ridicata de la nivelul solului. Recomand modernizarea service-urilor auto cu elevatoare auto cu 2 coloane, iar orice service care se respecta ar trebui deja sa isi achizitioneze, in viitorul apropiat, un astfel de aparat, pentru a garanta succesul afacerii pe termen foarte lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *