Am nevoie de un implant dentar, urgent!

Inca de cand ma stiu am avut aceasta problema, pierderea danturii era si este cea mai mare teama a mea. Merg la dentist, si incerc cat pot de mult sa evit orice problema as putea avea cu dantura, dar uite ca pe asta nu am planificat-o si medicul stomatolog mi-a spus ca am nevoie de un implant dentar.

Nu mi-au cazut dintii, dar am inteles de la dentistul meu ca un dinte trebuie schimbat. Stiam deja de existenta implantului dentar, dar nu ma gandeam ca voi avea vreodata nevoie de el, dar uite ca nimic nu este asa cum te astepti. Am inceput sa caut informatii pe internet si am aflat cateva lucruri interesante.

Ce trebuie sa stim despre un implant dentar?

In primul rand trebuie sa iti spun ca este cea mai noua inovatie in stomatologie, fiind operatia menita sa inlocuiasca dintele sau dintii lipsa. Trebuie sa mai stii si ca procedura standard consta in pozitionarea unor suburi din tintan sub gingie, sub maxilar, aceasta functioneaza ca o radacina artificiala.

Consider ca sunt multe lucruri pe care nu le stim despre aceste implanturi dentare, dar cred ca cea mai des intalnita intrebare este cat costa un implant dentar? Ei bine stiu deja ca toti traim cu impresia ca de un implant dentar pot beneficia doar vedetele, dar uite ca voi distruge acest mit, si iti voi spune ca de o astfel de interventie poate beneficia orice persoana care isi doreste o dantura completa si  perfecta.

Unde poti sa iti pui un implant dentar?

Cred ca la majoritatea cabinetelor stomatologie, dar eu una recomand IEMC, pentru ca aici am gasit cele mai bune preturi, fie ca vorbim de un implat dentar, fie ca vorbim de extractie masea de minte sau de orice alt tip de interventie ai nevoie. Iti spun aceste lucruri pentru ca eu am trecut deja pragul clinicii stomatologice, si in spatele usilor am dat de mult profesionalism, de servicii impecabile, de persoanal dedicat jobului ales. Ei au reusit sa ma faca sa uit de frica avuta de stomatolog, si bineinteles m-au ajutat sa scap de o teama avuta inca din copilarie, aceea de a avea dinti lipsa.

In concluzie, daca te uiti dupa clinica stomatologica in Bucuresti, te sfatuiesc sa alegi serviciile celor de la IEMC, ei vor stii exact ce au de facut, si toata interventia nu va costa o avere. Indiferent de investigatia de care ai nevoie, eu una consider ca ar trebuie sa mergem la dentist mai des, pentru ca doar asa vom putea beneficia timp indelungat de o dantura impecabila fara probleme.

13 comentarii la „Am nevoie de un implant dentar, urgent!

  1. Dantura este foarte importantă pentru o persoană, de aceea trebuie să facem tot ce ne stă în putință să o păstrăm frumoasă şi întreagă, pe cât posibil. Un astfel de implant este o soluție salvatoare!

  2. Cred ca este foarte important ca pacientii sa inteleaga ca implanturile dentare nu sunt un moft al medicului ci o metoda de tratament excelenta pentru pastrarea unei estetici superioare si a unei functionalitati satisfacatoarea a sistemului ST.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *