NOTD – Manichiura saptamanii #1

Asa cum iti spuneam in articolul asta, ca vreau sa reiau seria de articole legata de unghiute, cea cu unghiile saptamanii, si pentru ca azi este duminica…ei bine mi-am facut unghiile pentru saptamana ce urmeaza.

Tot in articolul acela iti povesteam ca vrea sa spun NU unghiilor cu gel, si din acest motiv, am decis sa incep cu ocazia asta un nou tratament, cel cu ulei de ricin, deoarece eu cred ca uleiul de ricin ar trebui sa fie cel mai bun prieten al unei fete. M-am decis ca in fiecare zi timp de o luna sa ma dau cu ulei de ricin, si sa urmaresc evolutia unghiilor mele in aceasta perioada. Dar hai sa revenim la manichiura de azi, ok?

 Am ales: 

  • modele de unghii Melkior
  • Tratament baza 9 in 1 – Melkior
  • Lac de unghii tratament 7 in 1 Avon
  • Ulei de cuticule Cupio

Acestea fiind spuse, hai sa iti arata rezultatul:

Desi unghiile mele momentan sunt destul de mici, iti spun sincer ca stiu ca pe viitor se va schimba acest aspect, pentru ca uleiul de ricin face minuni. Promit sa te tin la curent cu schimbarile observate timp de o luna, si voi face un articol detaliat despre acest subiect.

Oficial am inceput seria de articole manichiura saptamanii, sper din suflet sa ma pot mobiliza si ca sa sfarsitul acestui an sa pot ajunge la 52 de manichiuri care mai de care ma elaborate si mai interesante. Te invit sa ramai alaturi de mine sa vezi cum evoluez in acest domeniu.

4 comentarii la „NOTD – Manichiura saptamanii #1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.