NOTD – Manichiura saptamanii #4

Inca de la inceput, vreau sa imi cer scuze ca nu am postat ieri ( duminica ) asa cum era normal, pur si simplu timpul a intrat la apa si nu am avut timp sa fac ceea ce mi-am propus. Nu o voi lungi pentru ca nu are sens, si inca de la inceput iti voi spune ca nu am facut poza si produselor folosite, dar iti voi spune despre ele.

Am folosit o oja no name, alb mata, un finish de la Cupio si water declas. Initial visam la altceva, si recunosc ca sambata le-am facut dar pana sa le fac poze s-au stricat, totusi hai sa nu o mai lungim, hai sa iti arat cum mi-am facut unghiile pentru aceasta saptamana.

Este prima data cand folosesc alb mat pe toata unghia, dar stiam ca rezultatul va fi unul destul de placut. Se aseamana putin cu cele de saptamana trecuta, dar cumva mintea mi s-a dus la dantela…cred ca vinovata este cartea pe care o citesc, despre care iti voi povesti cat de curand.

Sper sa nu mai patesc ca saptamana trecuta, si sa reusesc sa postez pentru aceasta rubrica la timp, astfel nu ma voi simti vinovata si nici nu ma va mai incerca sentimentul de esuare.

P.S. Imi cer scuze pentru unghiile putin cam strambe….inca isi revin dupa „tratamentul” unghiilor cu gel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *