Pantaloni Plus Size – OOTD

Desi colaborez cu site-urile din afara de multa vreme, mereu mi-a fost teama ca nu voi nimeri marimea pantalonilor, daca aleg sa imi comand o pereche. Ei bine am decis sa trec peste aceasta teama si pana la urma inainte in luna decembrie am primit coletul ce continea blugii alesi. Iti spun inca de la inceput ca am ales marimea 5XL, m-am gandit ca mai usor ii modific daca imi spun mai mari decat daca sunt mai mici.

Recunosc ca am urmat sfatul mamei mele, ea fiind croitoreasa si mi-a spus ca ii va modifica ea. Zis si facut, mi-am ales modelul dorit, marimea 5XL si am asteptat cu nerabdare sa ii primesc. Stiam clar ca voi intra in ei, ca nu are cum sa nu imi vina, asa ca nu aveam emotii cand i-am probat.

In acelasi colet am primit si adidasi cu luminite pentru Maya si o bluza pentru mine, ti le voi arata si pe aceastea si iti voi lasa link-urile putin mai jos.

Adidasi Mayei – aici.

I-am luat marima 27, pentru ca aceasta era singura disponibila, si chiar daca eu ma gandeam ca ii va purta in primavara…ei bine ea nu se mai desparte de ei.

Bluza o gasiti aici, eu mi-am luat marima XL si recunosc ca ma tine putin, pantalonii ii puteti gasi aici, mai multe marimi sunt disponibile dar asa cum spuneam mai sus eu, am ales 5XL. Pantaloni sunt usor supraelastici, dar pentru mine este super asa, mi se par mai comozi, sunt destul de ok, dintr-un material subtine, care imita bine blugii.

Ii ador si pe viitor nu voi mai fugi de comandarea pantalonilor de afara, de pe site-urile din afara tarii, pentru ca ei bine blugii de mai sus m-au cucerit si ii ador.

In concluzie, desi stiu ca ma repet, sammydress.com este super, ca are produse plus size, pentru doamne asa ca mine, care nu isi mai pot cumpara haine marimi mai mici. Hai si tu pe site sa vezi ce produse uimitoare am gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *