Rafturi metalice adaptate marfurilor si afacerilor dumneavostra

”Spatiile rezistente de depozitare sunt indispensabile oricarui tip de afacere”, imi spuneam in gand in timp ce vizitam impreuna cu elevii fabrica de ciment. Paletii clasici din metal facilitau manipularea sacilor plini si grei. Cat timp s-ar pierde si cat efort s-ar consuma sa fie urcati in camioane sute de saci plini de catre oameni! Ar fi vai de mainile si spatele lor!
Asa, marfa sta pe paleti metalici si rezistenti care nu agata sacii de hartie, iar motostivuitoarele o incarca rapid.
Vizita la fabrica de ciment m-a ajutat sa rezolv o problema administrativa a scolii: rafturi metalice.
Inainte de a veni aici stiam ca avem nevoie de rafturi pentru camara, pivnita si cantina, dar nu stiam de care. Eram inclinata sa comand rafturi din lemn sau din plastic, dar managerul fabricii mi-a explicat criteriile sale in alegerea spatiilor de depozitare:
-sunt ideale rafturile din care nu ies cuie care sa agate produsele si sa le deterioreze.
Pe rafturile din camara noi vom pune pachete de faina, zahar, pungi cu taietei si malai. Cuiele ar fi dusmanii lor de moarte, dar si personalul de la bucatarie si elevii de la clasele de alimentatie publica s-ar putea rani in aschiile de lemn si cuie.
-sa nu agresam in niciun fel mediul, prin alegerile noastre.
Si aici avea dreptate! De ce sa se taie padurile din cauza rafturilor noastre, mai ales ca lemnul la bucatarie nu este deloc indicat. El atrage cariile, mucegaiurile, se innegreste si putrezeste. Avand in vedere ca pe rafturi puneam alimente, acestea trebuia sa fie curatate in profunzime mereu. Sa zicem ca as fi ales plasticul. Dupa ce nu mai erau bune, incarcam mediul cu acest material nefolositor. Multi pun plastic pe foc, dar si acesta solutie este foarte paguboasa.
-metalul este rezistent, elegant si reciclabil.
La sfarsitul vizitei mi-a dat si adresa distribuitorului: Storeexpert.ro. Am intrat pe site-ul lor, cum am ajuns acasa si m-am incurcat in multimea de produse. Nu stiam ce se potriveste cantinei si pivnitei noastre, ma gandeam ce profesor va realiza proiectarea, cel de matematica sau de fizica?
Citind explicatiile din pagina oficiala a celui mai aprovizionat magazin de rafturi din tara am avut alte revelatii:
-nimeni nu se ”rataceste” printre rafturile lor, fiindca este suficient sa-i contactezi si sa soliciti consultanta si aleg pertinent in locul tau, prezentandu-ti si argumentele
-la nevoie si pentru a evita erorile, trimit specialisti care sa faca proiectarea spatiilor de depozitare la fata locului
-transportul rafturilor se face cu masina magazinului, montarea lor de catre specialistii de aici
-se poate semna un contract de lunga durata, care sa aiba in vedere si mentinerea rafturilor sau repararea acestora in caz de deteriorare.
Acum am inteles de ce o fabrica asa de mare recomanda un partener tuturor oamenilor cu care intra in contact. Disponibilitatea, calitatea produselor, pachetul complet de servicii determina pe oricine sa recomande un asemenea colaborator.
In prezent, cantina liceului nostru este organizata perfect cu ajutorul rafturilor furnizate de catre ei, iar colaborarea s-a extins si in biblioteca si laboratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *